baterie

Redmi K50 are dezvaluite oficial cateva specificatii tehnice

Redmi K50 are dezvaluite oficial cateva specificatii tehnice

Redmi K50 este unul dintre cele mai asteptate telefoane care ar urma sa fie prezentate in curand, probabil in februarie 2022. Este o serie extrem de populara inclusiv in Romania, telefoanele au dotari de flagship dar preturi mult mai mici in comparatie cu concurenta.

Preturile acestea “mult mai mici” am observat ca au inceput sa cam dispara, Xiaomi a mai ajustat pe ici pe colo si parca nu mai este producatorul acela de acum cativa ani si ma refer strict la preturi. Insa, mai mult ca sigur, acest model va fi un best buy.

De fapt vor fi mai multe modele care vor aparea in seria “K50”. Anul trecut, tot in februarie, am asistat la aparitia Redmi K40, Redmi K40 Pro și Redmi K40 Pro+. La finalul anului trecut, Redmi a confirmat ca noua gama K50 va cuprinde mai multe terminale si procesoarele vor fi Dimensity 9000 (procesor pe 4nm) si Snapdragon seria 8, ramane sa vedem care mai exact.

Redmi K50 / teaser oficial

Redmi K50 are dezvaluite oficial cateva specificatii tehnice

Pana acum, stim ca telefoanele din aceasta serie vor avea sistem performant de disipare a caldurii “Dual Vapor Chamber”, incalzirea excesiva fiind in prezent una dintre problemele cu care se confrunta procesoarele Snapdragon din seria 8.

Apoi, conform posterului de mai sus, unul dintre telefoane (sau toate) se va lauda cu incarcare ultra rapida la 120W. Este un lucru extrem de bun si stiu ca cei de la Xiaomi au lucrat mult la aceasta tehnologie, au adus ceva inovatie. Majoritatea telefoanelor produse de catre ei se incarca super repede.

Conform acestora, sunt suficiente numai 17 minute pentru o incarcare completa, probabil ca acesta va fi un punct important pentru seria Redmi K50. Posterul mai sugereaza si o capacitate a acumulatorului de 4700 mAh.

Se pare ca va exista si un Redmi K50 Gaming Edition. Telefoanele din aceasta noua serie vor rula Android 12 cu interfata MIUI 13, panouri OLED cu rata de refresh de pana la 144Hz si camere foto principale de pana la 108MP. Asteptam cu interes preturile si lansarile!