Acasă Stiri Android Si Noutati Unii spun ca este superb, noi poze reale cu Galaxy Note 20

Unii spun ca este superb, noi poze reale cu Galaxy Note 20

0

Noi poze reale cu Galaxy Note 20 – cred ca este prima imagine de acest gen care a inceput de curand sa circule in mediul online. Automat, o partea presei a fost extrem de entuziasmata si chiar a folosit expresii de genul “gorgeous”.

Sincer sa fiu si sa discutam pe bune, personal nu vad ce anume este “gorgeous”! Cel putin nu la nivel de design. Adica nimic nou in partea din spate, telefonul acesta adopta acelasi design al camerelor foto.

Modul destul de generos, iese mult din carcasa si seamana cu ceea ce exista acum pe multe modele sub brand Samsung. Ok, nu contest, poate ca este superb in interior, mai ales ca se pare ca va integra un chipset pe 5nm, Exynos 992.

Noi poze reale cu Galaxy Note 20

Se observa clar doua camere foto obisnuite, apoi un LED flash si probabil un ansamblu de camere ToF și autofocus laser. S-Pen ce ramane neschimbat, cel putin la nivel de design. Nu stiu cat de superb va fi privindu-l din fata, poate fi confundat cu usurinta cu un Note 10.

Aproape sigur un display perforat pe centru, acolo este locul camerei de selfie. Daca ar fi sa credem imaginea de mai sus (una randata, nu reala), ne-am putea intreba de ce nu au pozitionat senzorul secundar in partea stanga, o solutie mult mai buna.

Telefonul acesta ar putea fi dezvaluii in mai mult de doua versiuni initiale, cea mai mare sa aiba o diagonala de 6.9 inch si dimensiunile 165mm lungime, 77.2mm latime, si 7.6mm grosime (nu in zona camerelor).

Data de 5 august este vehiculata ca moment de lansare, despre preturi am discutat in acest articol. Cred ca nu va fi un mare “boom”, o redesenare spectaculoasa in comparatie cu generatia precedenta.

Mai ramane sa vedem ce ne rezerva interiorul telefonului, pana la urma asta conteaza. Sa existe integrat un chipset pe 5nm, Exynos 992? Daca ar fi asa, versiunile cu acest procesor produs de Samsung, nu ar ajunge in Europa, cel mai probabil se vor vinde prin SUA.

Europenii vor ramane tot cu un Qualcomm Snapdragon 865, nu ca asta ar insemna o tragedie. Poate acest procesor va avea o versiune usor imbuntatatita sau care va rula la o frecventa mai mare pe noua gama Galaxy Note 20.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here