baterie

Redmi Note 7 Pro, preturi si specificatii tehnice

Redmi Note 7 Pro, preturi si specificatii tehnice

Redmi Note 7 Pro isi va face si el debutul sapatamana viitoare. Acum, aflam detalii legate de variantele telefonului produs de catre Xiaomi si poate cel mai important aspect, cunoastem si pretul de vanzare.

La inceputul anului, aveam parte de Xiaomi Redmi Note 7, fara PRO. Model pe care inca il mai asteptam sa vina si pe la noi, prin Romania. Pana atunci, mai multe versiuni sunt disponibile in cadrul magazinului gearbest.com, preturile pornesc de la 250 USD, mai adaugam eventual si ceva taxe vamale/postale.

Redmi Note 7 Pro, preturi si specificatii tehnice

Fata de varianta de baza, cea lansata in ianuarie 2019, acest Redmi Note 7 Pro se remarca printr-un procsor ceva mai potent. In rest, nu sunt prea mari schimbari, nici macar la capitolul design. Se pastreaza o reteta deja cunoascuta. Un notch de tip waterdrop, display de 6.3″ (FHD+) si disponibil in mai multe culori (gradient).

Redmi Note 7 Pro isi va pastra inclusiv senzorul principal, cel de 48MP, Sony IMX 586. Sony a prezentat acest senzor in iunie 2018 si la ora actuala, il intalnim inclusiv pe Xiaomi Mi9, OPPO F11 PRO, Honor View 20 sau chiar si pe UmiDigi S3 PRO.

Compania Xiaomi (fondata in 2019), va integra procesorul Snapdragon 675, unul fabricat pe o tehnologie de 11nm. Se pare ca de data aceasta, nu va mai fi disponibila o versiune cu 3GB RAM, adica mai accesibila. Insa, strict la nivel de RAM, diferente nu sunt majore fata de 4GB, nici macar in AnTuTu, asta se poate observa daca urmarim recenziile deja aparute pentru Note 7.

Deci, Redmi Note 7 Pro, se va bucura de 4 sau 6GB memorie RAM si pana la 128GB stocare interna. In imaginea de mai sus si oferita chiar de catre Lu Weibing (CEO Xiaomi), putem observa si faptul ca senzorul de amprente este unul traditional, amplasat in partea din spate si nu integrat in display.

Preturile vor fi putin mai mari fata de varianta anterioara, 250 USD pentru cel cu 6GB RAM si 64GB RAM. Mai multe detalii, aflam saptamana viitoare.