baterie

Galaxy FOLD este in Romania! Iata pret la quickmobile

Galaxy FOLD este in Romania! Iata pret la quickmobile

Galaxy FOLD este in Romania! Iata pret la quickmobile, se pare ca pentru moment, ei sunt singurii care il listeaza in oferta. Pretul nu este pentru toate buzunarele, dar deja stim asta. Este un telefon/tableta, super atractiv si mai ales multumita aspectului sau, ceva revolutionar.

Sunt si multe voci care sustin ca acest Samsung Galaxy FOLD nu este ceea ce pare, se intreaba ce viitor are, din moment ce tabletele sunt in “moarte clinica” si multe aplicatii nu sunt optimizate pentru un astfel de dispozitiv, etc.

Deschis, rezulta un ecran de 7.3″, AMOLED, 1536 x 2152 pixeli, cu 420ppi.

Galaxy FOLD este in Romania! Iata pret la quickmobile

Ne asteptam la astfel de intrebari, raspunsurile…trebuie sa ni le dam singuri. Si da, este o tableta pana la urma. Ce rost ar avea sa-ti cumperi un astfel de telefon pliabil si sa nu-l folosesti deschis. De ce sa-l tii pliat daca tot dai 9999.90 lei pe el?

Atat costa la precomanda Samsung Galaxy FOLD, oferta este in Romania si probabil, nu se va ieftini foarte mult in perioada viitoare. Nu ni se spune de cand va fi efectiv in stocuri, stim totusi ca in momentul lansarii, se vorbea despre 26 aprilie 2019.

Samsung a vrut sa demonstreze ca este o companie capabila sa produca si asa ceva si au vrut sa fie primii, asta exceptand modelul Flex PAI. Dar, peste numai 3 zile, Huawei va da raspunsul si vor prezenta un astfel de telefon. Ramane de vazut daca va fi mai scump, sau mai ieftin.

Pliat, are un display de 4.6 inch, HD+ Super AMOLED.

Galaxy FOLD este in Romania! Iata pret la quickmobile

Chiar daca este scump si un deschizator de drumuri, cred ca acest Samsung Galaxy FOLD, este privit oarecum ciudat si lumea asteapta sa vada daca pentru moment, se pote mai mult. Adica, mai subtire, “mai pliabil” si mai ieftin. Toti ne gandim la genul de telefon care seamana cu o foaie de hartie.

Mai este mult pana atunci si pentru moment, ne multumim cu tehnologia anului 2019. Specificatiile tehnice le vedeti aici, in oferta magazinului. Costa 9999.90 lei.