Acasă Tutoriale telefon Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

22
nofollow

Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools – Uneori, din cauza unui flash incorect sau nefinalizat, din cauza unei versiuni gresite de Android ori din alte motive ne putem trezi cu un telefon fara IMEI, aspect pe care nimeni nu vrea sa-l intampine!

1 (1) Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Fara IMEI telefonul nu poate folosi reteaua mobila, deci nu poate efectua/primi apeluri , SMS-uri si nici nu poate utiliza Datele mobile. Pentru rescriere vom folosi o metoda simpla, fara a fi nevoie de computer sau root.

Vom avea nevoie de:

1. Mobileuncle Tools ce se descarca gratuit din Google Play.

IMEI-ul telefonului (De pe cutie, garantie, capac)

Descarcam si instalam Mobileuncle Tools, deschidem aplicatia.

Din meniu selectam Engineer Mode

2 (1) Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Selectam Engineer Mode (MTK)

3 (1) Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Din fereastra Connectivity selectam CDS Information

4 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Selectam Radio Information. Va aparea Phone 1 si Phone 2 .

5 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Vom selecta Phone 1

6 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Aici vom introduce comanda EGMR=1,7,”” , iar intre “” vom scrie IMEI-ul (puneti un spatiu intre + si EGMR)

7 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Click pe Send AT Command , va aparea un dialog “AT Command is mSent”.

8 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Acum rebootam telefonul. Daca telefonul este dual-SIM repetati operatia alegand De aceasta data Phone 2 si comanda EGMR=1,10,””.

9 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Rebootati telefonul. Dupa cum vedeti semnalul a revenit iar la informatii despre telefon va aparea IMEI-ul.

10 Rescriere IMEI folosind aplicatia Mobileuncle Tools

Asta a fost tot! Acum aveti IMEI pe telefon – tutorial oferit de Mihai Cristian.

22 COMENTARII

 1. Buna ziua.
  Am facut intocmai cum ati prezentat mai sus pe o tableta Lenovo A7-30H si nu se intampla nimc.Ma puteti ajuta in acest sens?
  Multumesc

 2. Am un Samsung Galaxy S3,si am incercat sa rescriu Imei-ul si nu merge.Am instalat mai multe custom romuri si mi-a schimbat imei-ul.In aplicatia Mobileuncle Tools,nu apare Engineer Mode (MTK),doar Engineer Mode(Android).Am incercat cu Tool Hero(upgrade la Mobileuncle Tools)si are mai multe optiuni ptr imei,printre care si rescriere.Am introdus imei-ul care apare pe hartia lipita pe capacul telefonului,si a zis ca operatia a reusit si sa restartez telefonul.Dupa restart,am verificat si tot imei-ul nou il am.Ma puteti ajuta,va rog?Nu mai am semnal gsm.

 3. excelenta indrumare !
  am reusit sa rescriu imei-ul la un LeTv 1s ,dual sim dupa ce incercasem la mai multe service-uri si toate si-au recunoscut neputinta !
  si service-uri cu pretentii …
  in 5 min ,cu articolul tau am rezolvat telefonul
  multimesc mult ,iti voi urmari postarile de azi inainte ,avem ce invata !

 4. salut am un allview x3 soul lite am urmat tutorialul numai ca eu am cartela de la digi cu 4g si acuma nu mai sta in 4g decat 3g si H+?? Este setat pe 4g.Multumesc

 5. Salut.Am și eu o problema cu codul imei . Am un tel A_7Lite dual sim și îmi spune că este codul imei invalid.Acum apare problema.Am urmat toți pașii făcuți de tine și în aplicația mobiluncle tools la ramura conectivitate nu îmi apare CDS information .Am încercat mai toate aplicațiile “engeneering” și la toate aceeași problemă,nu îmi apare CDS in ramura conectivitate.Daca ai o altă soluție îți mulțumesc în avans.

 6. Buna,
  Imi puteti spune cum aflu daca un telefon primit din service este reconditionat si are rescris imei-ul? Am trimis în service Regenersis un S7edge pe asigurare, care era făcut praf…si in mai putin de o zi, service-ul mi-a trimis unul nou nout, fără Imei pe spate, susținând că acela este telefonul meu. Eu cred ca e de fapt un telefon reconditionat cu Imei rescris, însă nu stiu cum pot dovedi acest lucru. Se poate sa aflu daca merg in alt service?

 7. Multumesc mult, Cosmin!
  Conform aplicației, data productiei apare ca fiind 2017.04.29, însă eu am achiziționat telefonul la sfârșitul anului 2016, asigurarea fiind încheiată la data de 19.01.2017…deci nu acea cum sa fie produs telefonul în luna a 4…ca deja era la mine, de 5 luni. Dacă restul datelor sunt ok, ce sa inteleg?

  • Datele din aplicatie sunt corecte, le citeste de pe placa de baza. Ce sa spun mai multe 😉 incearca sa le explici celor de la service.
   Da, poti cere inca o opinie altui service, explica-le ce s-a intamplat. Ei se pot uita mai “adanc” in soft si pot afla date mult mai precise.

 8. Multumesc mult pentru sprijin! Este si o sectiune in aplicatie “Verifică reconditionari”…se pare ca service-ul mi-a oferit un telefon reconditionat – am făcut print-screen-uri si le-am trimis către toate părțile implicate, în speranța că nu o sa fiu nevoită să ajung la ANPC. Am mai instalat o aplicatie de genul celei recomandate de tine…si mi-a oferit aceeasi data de productie, ceea ce înseamnă că telefonul este unul reconditionat. Aștept maine răspunsul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here