Connect with us

Imaginatia unora chiar nu are limite, am putea spune asta si despre tupeu. Dar mai ales despre tupeu si despre curajul pe care l-au avut doi tineri bihoreni, acestia au actionat in Oradea, Arad si Cluj Napoca.

Dar totul s-a terminat ieri, dupa ce au fost retinuti timp de 24 de ore. Cele doua persoane au primit decizii diferite in privinta masurilor preventive. Unul dintre ei a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile, in timp ce celalalt a primit masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

In total, ar fi cauzat un prejudiciu evaluat la peste 40.000 de lei, adica mai mult de 8.000 de euro. Dupa efectuarea investigatiilor, s-a descoperit ca cei doi barbati au savarsit cinci infractiuni in luna martie 2023, utilizand aceeasi metoda de operare. Aceste infractiuni au avut loc in municipiile Cluj-Napoca, Oradea si Arad.

cumparau telefoane

IPJ Cluj informeaza: “In fapt, la data de 15 martie a.c., unul dintre cei doi tineri, sub o falsa identitate, ar fi achizitionat un telefon mobil in valoare de 6.449 de lei dintr-un magazin de profil, situat intr-un centru comercial din Cluj-Napoca, pe care l-ar fi returnat la scurt timp, recuperand suma achitata. Ulterior reprezentantii societatii comerciale au constatat ca telefonul mobil returnat era o replica a bunului achizitionat initial, cu seria inscriptioanata diferită.

sursa: monitorulcj.ro

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!