Connect with us

Review telefoane

Review Allview P9 Energy S, totul despre bateria telefonului

Published

on

Review Allview P9 Energy S, totul despre bateria telefonului, o recenzie pentru restul capitolelor, in curand. Fiind un telefon care se adreseaza in special celor care cauta o autonomie mare, m-am gandit ca ar fi ok un review special, numai pentru acumulator.

Allview P9 Energy S se lauda cu o baterie de 5000 mAh si se lauda nu numai teoretic, ci si practic. Veti vedea in cele ce urmeaza cum si in cat timp se incarca, ce autonomie are si cat de optimizat este sistemul de operare. Cand spun asta, ma refer la modul in care se descarca telefonul, daca sunt sau nu variatii semnificative in scaderea procesntajului.

Am experimentat asa ceva la UmiDigi S2, telefon cu o baterie de 5100 mAh, baterie buna dar cu mici probleme legate de optimizare.

Advertisement

Avand in vedere ca cel mai bine veti intelege observand capturile de ecran, sa incepem:

Review Allview P9 Energy S – Telefonul vine la pachet cu in incarcator capabil sa furnizeze 2A si teoretic, o incarcare rapida. Nu este foarte rapida, insa nici foarte lenesa. Avand in vedere ca sunt totusi 5000 mAh si nu 3000, eu spun ca este decent timpul de incarcare.

Am lasat telefonul sa se descarce complet peste noapte, dimineata l-am pus la incarcat. Am folosit accesoriile care vin la pachet, ma refer la cablu si incarcator. In capturile de mai jos, observati in cat timp se incarca telefonul si cum decurge incarcarea (ora-procentaj):

Advertisement

Review Allview P9 Energy S – Durata incarcarii este importanta, insa nu esentiala. Autonomia conteaza pana la urma, nimeni nu vrea sa-si incarce telefonul la mijlocul zilei sau de cateva ori pe zi.

Din fericire, Allview P9 Energy S are o autonomie de top si teoretic, nu este nevoie sa-l incarci de mai multe ori pe zi. Conform testului pe care l-am facut cu ajutorul aplicatiai PCMark, acest smartphone se descarca de la 96% la 12%, in aproape 11 ore.

Observati in prima captura de mai sus ora la care am inceput si in ultima captura, rezultatul final. Daca va uitati peste toate capturile, va puteti da seama si de anumitele etape (procentaj-ora)

Advertisement

Review Allview P9 Energy S – Telefonul are cu adevarat o baterie de 5000 mAh, una care nu se descarca brusc si care ofera o autonomie mai mult decat ok. Trebuie sa retineti ca testul PCMark foloseste conexiunea la internet si ecranul este pornit pe tot parcursul. Aplicatia simuleaza utilizarea telefonului de catre posesor. Filme, imagini, text, browser, etc. Nu a fost nevoie sa folosesc termometrul special, carcasa telefonului nu se incinge aproape deloc.

Conform PCMark, iata si alte telefoane care au obtinut o autonomie apropiata:

Ca o concluzie, autonomia merita 5 stele. Nu-i voi acorda insa 5 stele deoarece timpul de incarcare mi se pare cam mare. I-am dat 4.5 stele din 5, insa putem rotunji in sus ;). Nu uitati de concurs, puteti castiga fix acest telefon.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. willykorber

    noiembrie 26, 2017 at 19:38

    Îmi pare rau că vă dezamăgesc in legătură cu Allview P9 Energy S,dar sa știți că mie mi se cam încălzește carcasa telefonului daca am m-ai multe aplicații deschise.Nu știu ce să cred,poate telefonul meu este de vină și mă gândesc să îi fac retur.Mentionez că telefonul arata foarte bine din toate punctele de vedere.Poate îmi dați și mie m-ai multe lămuriri cu încălzirea carcasei. Mulțumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des