Acasă Review telefoane REVIEW Allview V2 Viper Xe – prezentarea ecranului HD de 5.5″

REVIEW Allview V2 Viper Xe – prezentarea ecranului HD de 5.5″

9
nofollow

REVIEW Allview V2 Viper Xe – prezentarea ecranului HD de 5.5″ a telefonului proaspat lansat de catre companie, telefon ce este in perioada aceasta la o promotie si are un pret mai atractiv, vorbim de allview.ro, acolo telefonul este inca la precomanda dar livrarile vor incepe in curand.

Ca de fiecare data, pentru telefoanele mai performante si mai interesante voi face mai multe materiale de review, incep astazi cu partea de display, il vedeti mai jos  in toate conditiile si intors pe toate partile…

Am facut poze in interior, in exterior si in diverse conditii, dar si in interior in conditii de luminozitate zero. Este un display ok, un IPS bun care are si sticla de protectie de tip Gorilla Glass 3, am observat ca nu atrage amprentele foarte repede, insa o face totusi mai mult fata de alte telefoane. Cert este ca Allview V2 Viper Xe sta bine si la acest capitol.

dsc_0128 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5"

Rezolutie 1280×720 pixeli (HD), diagonala de  5.5”, tehnologie OnCell, laminare completa si sticla de tip 2.5D. Totul suna bine, probabil faptul ca avem la dispozitie o rezolutie 720p si nu 1080p poate sa-i faca pe unii sa “strambe din nas”

Desigur ca exista o diferenta intre aceste rezolutii si cu cat diagonala este mai mare se impune si o rezolutie mai mare, insa va sigur ca la o privire normala nu se vor vedea pixelii. In pozele de mai jos se vad insa si pixelii, asta din cauza ca am folosit un obiectiv mai performant atunci cand am facut fotografiile, diferenta poate fi sesizata foarte bine si daca folosim telefonul impreuna cu o pereche de ochelari VR.

In meniul de setari avem si optiuni in care putem configura acest display, ina nu am reusit sa dau de MiraVision, aceasta nu a lipsit de pe niciun telefon cu MediaTEK testat de mine pana acum. Iata ce setari putem face:

dsc_0117 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5"

 • Luminozitate adaptiva
 • Ajustare automata a luminozitatii
 • Fonturi telefon (sunt preinstalate o multime de fonturi)
 • Dimensiune font
 • Imagine de fundal
 • Rotire automata a ecranului
 • Inactivitate
 • Daydream
 • Skylight (setari pentru huse speciale)
 • Stil de afisare sarcini multiple
 • Ecran wireless

In meniu -setari –  setari avansate, gasim si alte optiuni pentru acest display:

Semne inteligente, pauza alarma, operare rapida, memento vibratie, iluminare inteligenta a ecranului, apasare dubla pentru pornirea ecranului.

Exista si un LED pentru notificari in partea de sus a ecranului, sunt cateva setari pentru el in meniu, acesta lumineaza albastru in cazul notificarilor si rosu atunci cand bateria este pe descarcate. La baza ecranului intalnim si tastele capacitive, din pacate ele nu sunt iluminate ci doar vopsite in argintiu.

Prea multe nu ar mai fi de spus in acest caz si fotografiile de mai jos spun totul, vedem o luminozitate destul de buna in exterior, culorile sunt mai saturate fata de Allview V2 Viper S. Oferta actuala pentru Allview V2 Viper Xe este AICI. Partea de unboxing este AICI.

Toate pozele facute in exterior sunt facute cu luminozitatea setata la maxim.

dsc_0101 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0102 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0103 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0107 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0108 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0112 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0115 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0117 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0128 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0132 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0145 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0148 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0150 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0151 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0156 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0157 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0158 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0159 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0160 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0161 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5"

In poza de mai jos, luminozitatea este setata la minim:

dsc_0162 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0164 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5" dsc_0165 REVIEW Allview V2 Viper Xe - prezentarea ecranului HD de 5.5"

9 COMENTARII

 1. cum as putea sa ii dau root? am incercat de pe telefon cu ultima versiune de kingroot dar se opreste undeva la 58% si spune ca nu este disponibila inca o rootare a acestui telefon, am incercat si de pe pc tot cu kingroot merge pana la 100% dar el de fapt nu se rooteaza. Am incercat pe alte telefoane si a mers. Este ceva de facut sau sa mai astept? thx!

  • Dragos, atunci cu siguranta aplicatia cu care vrei sa faci root nu este ok cu telefonul Allview V2 Viper Xe. Este insa probabil ca acest model de Allview sa nu poate fi rootat cu Kinkroot, Kingoroot sau alte aplicatii de genul asta si sa fii nevoit sa=l rootezi cu SPFlash tools. Problema este ca nu am fisierul necesar. De ce tii atat de mult sa-l rootezi?

 2. Cand va aparea un fisier pt acest model incat sa ii facem root? Deja sunt modele noi de telefoane la care au aparut si se pot face root, dar la acest model deja de atatea luni inca nu e nimic. Si eu sunt nemultumit de multe aplicatii preinstalate care consuma si din procesor si ram aiurea si as fi dorit sa il rootez pt a le dezinstala. Astept cu nerabdare ziua cand o sa pot face acest root pe modelul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here