Acasă Review gadget Review boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G

Review boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G

0

Review boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G – Este fara indoiala cea mai buna boxa cu bluetooth pe care am pus mana pana acum, calitatea o poti “mirosi” de cand vezi ambalajul si vei sti ca inauntru lui se gaseste un produs cu adevarat premium.
Si asa este deoarece Divoom Voombox Outdoor 2G este o boxa portabila de calitate.

As putea pune pariu ca daca o auzeam in actiune si nu o vedeam la propriu, as fi zis ca sunetul provine dintr-un sistem complex, ceva cu boxe mari oricum…

er

Insa, aceasta boxa a dovedit ca poti avea parte de un sunet puternic si clar chiar si intr-un ambalaj mic, asa cum este Voombox 2G, un gadget cu conectivitate Bluetooth 4.0 dar si NFC, ceva destul de rar intalnit pe o boxa cu conectivitate Bluetooth. In plus, dispune si de un acumulator de o capacitate mare, producatorul nu a omis acest aspect si a dotat modelul Divoom Voombox Outdoor 2G cu un acumulator de 3600 mAh, suficient pentru 12 ore de playback audio sau 15 ore de convorbiri.

Daca va intrebati de unde vine 2G, este vorba de generatia a doua a boxei, noul model are in plus fata de prima generatie o baterie mai buna, greutate mai redusa si in plus avand si difuzoare de tip Twitterpentru sunetele inalte si sistem woofer pentru cele joase.

Galerie FOTO:

Unul dintre marile avantaje ale acestui “monstru” audio este faptul ca ofera un sunet 360 grade, iarasi un aspect destul de rar intalnit si personal nu am mai vazut asa ceva pana acum. Ce inseamna asta?

Ei bine, boxa portabila are difuzoare si in fata dar si in spate, detaliu ce o face unica si ofera o auditie pe cinste, 360 de grade asa cum spuneam. Practic nu are nici spate nici fata, sunetul vine de peste tot. Chiar acest aspect o recomanda pentru a fi folosita in spatii deschise, intr-un magazin, intr-o hala, sali de sport sau oriunde se doreste sa se asculte muzica si mai mult decat atat – sa se bucure de muzica si chiar imi pare rau ca in testul pe care-l vedeti mai jos microfonul camerei cu care am filmat nu este capabil sa redea ceea ce poate cu adevarat. (poza cu sist.audio 360grade)

Untitled

Boxa trebuie ascultata live pentru a o aprecia la adevarata valoare.

REVIEW VIDEO

Divoom Voombox Outdoor 2G este o boxa de tip rugged, adica rezistenta la intemperii( apa si praf) special construita pentru a putea fi utilizata si in conditii meteo dure, butoanele si porturile sunt sigilate, materialul rosu pe care-l vedeti este un cauciuc gros si bine finisat, material ce reduce vibratiile si-i confera rezistenta plus protectie. Detaliile tehnice complete le gasiti in tabelul de mai jos:

Voombox se poate mandri si cu faptul ca a fost inclusa in top 10 gadgeturi pentru barbati pe anul 2015, top realizat de catre modernmensmagazine.com

20151027_112406

Este genul de produs caruia nu poti sa-i treci nimic la puncte minus deoarece nu are asa ceva, aplificatorul este unul de calitate – difuzoarele nu distorsioneaza deloc la volum maxim, se aude tare, bass-ul este bass si inaltele sunt la locul lor. Boxa nu se conecteaza prin WI-FI, nu functioneaza ca radio si nu se poate conecta cu stick USB sau Card SD, iar cand este conectata prin intermediul cablului audio auxiliar,  butoanele de volum nu functioneaza, insa la apasarea continua ele doar schimba melodia.

20151027_121844

Butonul PLAY are rolul de a porni melodia, de a pune pauza sau de a raspunde la telefon utilizand hands-free, iar apasarea continua are rolul de a respinge apelul telefonic.
Practic avem 2 difuzoare si 2 tweetere plus sistem woofer, toate integrate perfect in acesta boxa, puterea audio fiind de 15W. In plus, are si un LED pentru notificari dar si un microfon integrat ce o transforma rapid intr-un sistem hands-free de calitate.

In concluzie, boxa portabila Divoom Voombox Outdoor 2G este pentru cei ce apreciaza un produs de calitate la adevarata lui valoare si pentru cei ce stiu ce inseamna muzica si stiu sa o asculte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here