Acasă Review telefoane REVIEW Ulefone Future, camera foto Samsung s5k3p3

REVIEW Ulefone Future, camera foto Samsung s5k3p3

8

REVIEW Ulefone Future, camera foto Samsung s5k3p3 – Ulefone Future foloseste o camera cu senzor Samusng, senzor s5k3p3 anuntat acum un an de zile si unul destul de laudat la vremea lui. Este acelasi senzor ce vine si pe modelul Xiaomi Redmi Note 3 PRO, senzor ce face parte din familia ISOCELL si la inceput se zvonea chiar ca acest senzor ar echipa modele precum Note 5 sau Galaxy S6 Edge Plus, asta se intampla acum un an de zile si intre timp modelele enumerate anterior au fost dotate cu senzori SONY.

Senzorul Samsung S5K3P3 este cu circa 20% mai subtire decat senzorii cu fotosituri de 1,12 microni, acesta foloseste pixeli de 1.0 nm.

rrr

Sa va spun si parerea mea legata de acest senzor s5k3p3 de la Samsung inclus pe acest Ulefone Future. Imaginile sunt foarte clare si “curate”, daca te straduiesti putin poti face chiar fotografii superbe carora nu prea ai ce sa le reprosezi mai ales ca sunt facute si cu telefonul mobil. Filmarea pe timpul zilei este excelenta, la lumina mai slaba nu straluceste dar nici nu dezamageste, as spune ca este o filmare ok, veti vedea insa ca stabilizarea parca este inexistenta la interior si buna la exterior, destul de ciudat. Si desigur ca vorbim despre o stabilizare digitala si nu una din lentila.

Partea mai putin placuta o reprezinta unele fotografii care au iesit destul de ciudate si nu imi dau seama de ce s-a intamplat asa ceva. Unele sunt clare in muijloc si distorsionate in lateral, camera exagereaza putin si cu nuantele de albastru, cerul spre exemplu este destul de ciudat si putin turcoaz in unele capturi, destul de ireal.

Oricum, camera este una de calitate, toate pozele se vad bine pe ecranul telefonului si problemele aparute si expuse anterior apar mai ales cand ne uitam pe un monitor mai mare si daca ne uitam cu atentie. Este o camera cu potential si cred ca un update de firmware pe Ulefone Future ar rezolva problema asta.

Pagina urmatoare:

1
2
3
4
5
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here