Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Review Zombie Tsunami

Published

on

Jocul Zombie Tsunami se afla de ceva timp pe Google Play dar nu prea i-am acordat atentie deoarece  il judecam dupa iconul stupid. Intr-o seara fiind plictisit maxim, am inceput sa bantui prin Google Play in categoriile “Populare”  si “Cele mai instalate” dar cam putine jocuri de acolo sunt demne de bagat in seama care sa nu le fi jucat, deruland m-am impiedicat iar de Zombie Tsunami !

Am spus atunci ,,chiar asa ? hai sa-i dau o sansa !” Si din acel moment nu pot lasa telefonul din mana seara datorita acestui joc, chiar daca trece cu mult de ora de culcare, aceasta fiind deja una tarzie.

ATENTIE ! Da dependenta !
Zombie Tsunami este un joc simplu din punct de vedere al controalelor, mie imi pare extrem de inspirat din celebrul “Mario” de pe sistemul NES (Nintendo Entertainment System). Tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti ecranul !

Advertisement

Jocul consta intr-o hoarda de zombie pe care trebuie sa o faceti cat mai mare posibil mancand oameni, evitand obstacole si colectand cat mai multe monede care le veti folosi apoi in Market
In cadrul jocului gasiti  si cu anumite obiective pe care trebuie sa le indepliniti. La indeplinirea a 3 misiuni, veti umple o sticla cu o substanta care se va transforma apoi in monede.

Grafica jocului este una placuta ochiului, este facuta in stilul “cartoons – desene animate” foarte asemanatoare cu cea a celebrului joc pentru PC “Worms”.

In timpul jocului in afara de obstacole care consta in tancuri, masini, bombe si a monedelor mai gasiti si Power-ups, care ofera pentru un termen scurt un avantaj facandu-va imuni in fata obstacolelor.

Advertisement

Aceste Power-ups pot lua forma unui urias care arunca lasere din ochi sau pot sa-ti transofrme hoarda de zombie in ninja care vor sarii de doua ori mai mult si vor taia obiectele aparute in cale.

In Market veti gasii fel si fel de avantaje pentru a intarii hoarda de zombie pe care le puteti cumpara cu galbenii colectati in joc sau cu cei obtinuti din misiuni.

Puteti cumpara civili, bonusuri in timp pentru power-ups ca acestea sa dureze mai mult, puteti lua sepci si palarii pentru zombie vostrii sau puteti perfectiona hoarda in schimbul unei sume destul de mari, spre exemplu puteti sa cumparati permanent un extra zombie pentru inceputurile jocurilor sau sa imbunatatiti power-ups permanent cu timp mai mult sau puteri suplimentare.

Advertisement

La finalul fiecarui joc, veti vedea o fereastra cu detalii care consta intr-un raft cu creiere pe care le-ati mancat. Cand acel raft se umple, primiti un bilet de loterie care are doua rubrici.

Acel bilet trebuie sa-l razuiti ca sa puteti castiga obiecte din Market. Biletele de loterie cel mai des contin un premiu dar am intalnit si cu doua premii sau cu nici un premiu.
Avantajele castigate la biletele de loterie se vor activa automat in urmatorul joc.
Descarca jocul de aici

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Aurel Ghinea

    aprilie 14, 2015 at 14:37

    E MORTAL JOCUL. CHIAR DA DEPENDENTA. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des