Connect with us

Stiri despre telefoane

Revolut intră pe piața telefoniei mobile cu eSIM

Published

on

Revolut, compania cunoscută pentru serviciile sale financiare inovatoare, a anunțat lansarea unei cartele eSIM mobile destinată în special călătoriilori.

Această nouă ofertă va fi disponibilă pentru clienții care călătoresc în peste 100 de țări, marcând un pas important pentru Revolut în direcția de a deveni prima companie de servicii financiare din Marea Britanie care extinde serviciile sale în domeniul telecomunicațiilor mobile.

Începând de această săptămână, cei opt milioane de clienți Revolut din Marea Britanie, care dețin dispozitive compatibile cu tehnologia eSIM, vor putea beneficia de accesul mobil.

Advertisement

Acest serviciu le va permite să rămână conectați la serviciile lor bancare online și alte facilități esențiale în timp ce se află în străinătate, fără a fi îngrijorați de taxele de roaming.

Planurile de date incluse în oferta eSIM de la Revolut sunt concepute pentru a fi ușor de adăugat alături de cartela SIM locală sau de eSIM existentă, cu scopul de a oferi o soluție eficientă împotriva costurilor suplimentare generate de roaming.

Revolut intră pe piața telefoniei mobile cu eSIM

Inițiativa vine ca un răspuns la creșterea costurilor cu care se confruntă consumatorii britanici, în special taxele de roaming reintroduse după ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu știm dacă aceste servicii vor aparea și în alte țări.

Advertisement

Pentru abonații la nivelul Ultra, care presupune un cost de 45 de lire sterline pe lună, Revolut oferă 3 GB de date globale lunar, răspunzând astfel nevoilor celor care călătoresc frecvent în scopuri de afaceri.

revolut esim

revolut esim

Toți clienții Revolut din Marea Britanie pot beneficia și de o ofertă introductivă de 100MB valabilă până la 1 mai 2024, prețurile pentru date suplimentare variind în funcție de locație, începând de la 2 lire sterline pentru 1GB.

Serviciul eSIM este susținut de parteneriatul cu 1GLOBAL, o companie londoneză specializată în oferirea de soluții SIM la distanță și servicii de telecomunicații, cu o viziune orientată către soluții IoT și servicii Telco-as-a-Service pentru sectorul călătoriilor.

Revolut intră pe piața telefoniei mobile cu eSIM

Revolut își propune să dezvolte o ‘super aplicație’ care să integreze o gamă largă de servicii financiare, de la schimbul valutar și asigurări, până la rezervări de călătorii și acces la lounge-uri aeroportuare, consolidând astfel poziția sa ca preferința principală a proprietarilor de afaceri care călătoresc frecvent.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des