DISTRIBUIȚI

ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow, este vorba de varianta Gionee de soft pentru acest telefon sub brand Allview, acest fisier mi-a fost oferit de catre un prieten androidro.ro, el a testat aceasta varianta pe telefonul personal. Dupa cum stiti, u8telefonul celor de la Allview este rebranduit si originalul este acest GiONEE S Plus, varianta de firmware este Android Marshmallow, nu este modificata si nu are root sau TWRP !

Insa, nefiind un soft de la Allview, este posibila pierderea garantiei telefonului! Daca vreti sa instalati varianta acesta de Gionee si apoi doriti sa reveniti la cea oficiala Allview, aveti fisierele AICI, tutorial root si recovery customizat, AICI. Atentie, instalati toate fisierele pe propria raspundere!

CITESTE SI:  ROM oficial, backup Android stock pentru telefonul Allview A7 Lite

ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X

In arhiva se gasesc toate fisierele de care aveti nevoie, inclusiv instructiuni in limba engleza, gasiti si driveri plus aplicatia cu care rescrieti acest soft (SP Flash Tools) dar si un program cu care sa rescrieti codurile IMEI in cazul in care le pierdeti rescriind sistemul de operare.

Insa, pentru a nu avea probleme cu aceste coduri IMEI, recomand in SP Flash Tools sa alegeti varianta “upgrade”!

Tutorial video pentru rescrierea unui soft MediaTEK, AICI

Tutorial pentru rescriere IMEI (fara root), AICI

Acest ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow este AICI