Acasă Firmware Allview ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow

ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow

7

ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow, este vorba de varianta Gionee de soft pentru acest telefon sub brand Allview, acest fisier mi-a fost oferit de catre un prieten androidro.ro, el a testat aceasta varianta pe telefonul personal. Dupa cum stiti, u8telefonul celor de la Allview este rebranduit si originalul este acest GiONEE S Plus, varianta de firmware este Android Marshmallow, nu este modificata si nu are root sau TWRP !

Insa, nefiind un soft de la Allview, este posibila pierderea garantiei telefonului! Daca vreti sa instalati varianta acesta de Gionee si apoi doriti sa reveniti la cea oficiala Allview, aveti fisierele AICI, tutorial root si recovery customizat, AICI. Atentie, instalati toate fisierele pe propria raspundere!

ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X - Marshmallow

In arhiva se gasesc toate fisierele de care aveti nevoie, inclusiv instructiuni in limba engleza, gasiti si driveri plus aplicatia cu care rescrieti acest soft (SP Flash Tools) dar si un program cu care sa rescrieti codurile IMEI in cazul in care le pierdeti rescriind sistemul de operare.

Insa, pentru a nu avea probleme cu aceste coduri IMEI, recomand in SP Flash Tools sa alegeti varianta “upgrade”!

Tutorial video pentru rescrierea unui soft MediaTEK, AICI

Tutorial pentru rescriere IMEI (fara root), AICI

Acest ROM GiONEE S Plus pentru Allview V2 VIPER X – Marshmallow este AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

7 COMENTARII

  1. As vrea sa ma ajutati.Acest comentariu este iesit din subiectul vostru,dar vreu repede o solutie.Am un P6 PRO care de ieri l-am oprit si cand sa ornesc nu mai merge ecranul.Vreau sa va spun ca nu l-am spart sau ceva de genu…. .Sistemul cred ca merge doarece l-am pus la incarcat si se aprindea ledul pt notificari.Si acum cand l-am scors de la incarcat tot nu merge ecraful numa palpaie ledul de notificari.Ce sa fac???[va rog ajutatima cat e posibil sa gasesc o solutie]!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here