ROM Nougat Allview V2 Viper X, Ressurection Remix 5.8.2

ROM Nougat Allview V2 Viper X , Ressurection Remix 5.8.2 – Acest ROM este unul bine optimizat pentru multitasking si jocuri , la baterie mai am de lucrat pentru a îmbina autonomia cu multitaskingul.

Numele ROM-ului este Ressurection Remix 5.8.2, unul destul de cunoscut care ofera multe posibilitati de a personaliza interfata , lockscreen-ul si multe altele, cateva screenshot-uri se observa mai jos :

 

Articolul continua dupa reclama:

Acest Android vine cu aplicatiile Google si rootat cu noul manager de Root numit Magisk Manager, dar si cu aplicatia de OTA, un proiect conceput si creat de mine pentru a trimite update-uri pe un server privat.

Bucuros va spun ca acesta va primi si primeste si in acest moment, update-uri regulate pe canal neofficial nightly , adica update-uri in fiecare seara in jurul orei 7:30-8:00

CITESTE SI:  Allview P6 PRO primeste update la Android 6.0 Marshmalow

Va pot spune din propria experienta ca :
– Se misca neasteptat de bine
– Nu am intalnit blocari
– Bateria tine bine , mai ales in background si conectat in continu la o retea 4G

Aici puteti observa cateva screenshot-uri ale interfetei :

Descarcarea acestui ROM : Google Drive

Acest ROM se instaleaza numai impreuna cu acest Recovery : Google Drive

Un mic Tutorial de instalare :
– Restart in Recovery
– Wipe Factory Reset
– Instalati arhiva ZIP numita : RR-N-v5.8.2-20170411-V2_Viper_X-Nightly.zip
– Restart

Pentru moment atentia mea este asupra acesti ROM si viitoare ca viitoare ROM-uri am nevoie de sugestii. Atentie, fiind un firmware customizat, se instaleaza pe propire raspundere! Alte fisiere pentru acest telefon aveti aici.

Sigur te intereseaza si:

More from Iacob Ionut

ROM Nougat Allview V2 Viper X, Ressurection Remix 5.8.2

ROM Nougat Allview V2 Viper X , Ressurection Remix 5.8.2 – Acest...
Citeste tot

12 Comentarii

  • Cei de la hovatek nu pricep ca in Android MM nu mai e nevoie sa deblochezi bootloader-ul , doar la mtk* , din fastboot , doar in romul stock vei vedea ca poti da la Optiuni Dezvoltator ai optiunea de a debloca bootloaderul anume : OEM Unlock

  • am bifat oem unlock, am instalat twrp cu sp flash am dat wipe, am instalat sistemul, dar nu porneste. dupa instalare am dat wipe si-mi da fail. tot ce pot sa fac este doar sa intru in twrp.

  • cand incepe instalarea dupa ce este scris Hardware scrie could not detect filesystem for/ dev/block/platformm\mtk msdc.0/by nami/userdata assuming xxt4 si inca vreo doua linii asemanatoare. la ultima linie scrie E:Unable to mount/ data . versiunea de twrp este 2.8.7.0. ma gandesc daca poti sa-l pui la dispozitie rom-ul sub forma de backup pentru sp-flash?

  • mi-a scos peri albi… am reinstalat twrp, am dat format data, s-a instalat sistemul far nici o eroare, am dat wipe, reboot. si tot nu porneste intra direct in twrp. cand se deschide tel apare log allview.

  • Salut ,doar ca o propunere: de ce nu faci un forum al site-ului unde sa postezi toate rom-urile ,tutoriale ,întrebări de la persoane etc?

  • o iau razna… la mine nu merge nimic… nu pot instala de cat cu sp-flash : twrp v.2.8.7.0. sau PHILZ 6.59.0 … sau recovery stock… indiferent cu ce recovery instalez orice rom gasit pe acest forum/site, nu se deschide sistemul. ramane blocat in recovery ultimul instalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *