Acasă Stiri Android Si Noutati Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta

Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta

1

Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta lansata acum cateva zile de catre compania din Brasov, asta inseamna o noua categorie de produse marca Allview. Desi ei mai aveau ceva asemanator in portofoliu, de data aceasta boxa V-bass nu este una cu conectivitate Bluetooth si chiar atat, aceasta este conceputa pentru a fi capabila sa reda continut audio, dar si pentru a raspunde la intrebari si comenzi vocale.

Allview V-bass este compatibila cu Amazon Alexa, furnizeaza in limba engleza informatii de cultura generala, spune glume, lectureaza carti audio sau creaza liste de activitati ori de cumparaturi. Mai mult decat atat, aceasta boxa are si o aplicatie dedicata in magazinul Google Play, este vorba despre Siebo Multiroom.

Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta

Cu ajutorul acestei aplicatii gratuite, utilizatorii pot folosi in acelasi timp mai multe boxe Allview V-bass aflate in incaperi diferite, pe care pot reda fie acelasi continut audio dar si continut diferit. Doua boxe pot functiona in sistem stereo, pe doua canale diferite, utilizatorii pot face liste cu posturile de radio preferate pe care le pot accesa apoi printr-o simpla comanda vocala.

”Tehnologia preia usor atributele personalitatii umane, iar interactiunea omului cu dispozitivul se face natural, ca intr-o conversatie. V-bass aduce utilizatorului un mix de informatie si divertisment furnizat intr-o forma noua si extrem de atragatoare”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview

Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta

Iata si specificatiile tehnice generale ale produsului:

Dimensiuni (mm): 67 circunferinta x 105 inaltime
Greutate (g): 300
Versiune Bluetooth V4.1
WiFi – DA
Compatibila cu Amazon Alexa Voice
Aplicatie dedicate: Siebo Multiroom
Functie handsfree
Putere audio: 3W
Acumulator: Li Pol 3.7V 1200mA
Autonomie: 4 ore, boxa poate fi incarcata prin intermediul unui cablu MicroSD.

Acestea sunt principalele informatii referitoare la Allview V-bass, boxa Bluetooth inteligenta proaspat lansata si pe care compania o vinde pe site-ul oficial la un pret de 249 lei, probabil ca pretul va fi mai mic atunci cand va intra si in oferta marilor magazine online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here