Connect with us

Firmware Allview

ROM oficial, backup Android stock pentru telefonul Allview A7 Lite

Published

on

ROM oficial, backup Android stock pentru telefonul Allview A7 Lite, este vorba despre un firmware full, nemodificat, nerootat si necustomizat, este facut cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie. Fiind un ROM Allview oficial si numai pentru Allview A7 Lite, garantia telefonului teoretic nu se va pierde, insa instalarea se va face pe propria raspundere.

Atentie, rescrierea de ROM se face numai cu telefonul oprit si conectat direct la PC prin cablul USB (nu se vor folosi HUB-uri USB sau prelungitoare) si NU se intervine de niciun fel asupra programului de rescriere si nici asupra telefonului! Pentru rescrierea sistemului de operare pe telefonul Allview A7 Lite se va folosi programul dedicat MediaTEK, SP FLASH TOOLS, acesta poate fi descarcat de pe pagina oficiala.

Este bine sa se foloseasca mereu cea mai recenta versiune aparuta, dar daca aceasta nu functioneaza corespunzator se poate folsosi si o versiune anterioara.

Advertisement
 • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK, gasiti AICI.
 • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI in cazul in care ati pierdut codurile, insa depinde de modul in care setati SP Flash TOOLS. Aceste coduri IMEI pot fi insa restabilite cu usurinta, trebuie sa vi le notati inainte de a incepe rescrierea.

Acest bakup de firmware poate fi folosit numai pe modelul Allview A7 Lite atunci cand telefonul refuza sa mai functioneza asa cum trebuie, cand ati facut modificari ale sistemului de operare sau oricand se doreste versiunea initiala. In toate cazurile, datele personale se vor sterge, este bine sa va salvati inainte parolele, sa va memorati conturile si sa transferati in PC pozele, filmele sau alte fisiere.

Acest ROM pentru Allview A7 Lite se descarca de AICI. parola: 312824

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Paraschiv Robert

  mai 4, 2019 at 10:48

  Salut! M-ar interesa si pe mine cum ai procedat pentru a face acest backup. Vreau sa fac si eu la un smartwatch din China, care are un procesor mediatek mtk 6580 si care ruleaza android 7.0 . Daca imi poti spune ce aplicatii trebuie folosite, in afara de sp flash tool si procedura as fi recunoscator. Multumesc!

 2. CruxGsm

  mai 31, 2019 at 13:55

  https://www.androidro.ro/rom-oficial-backup-android-stock-pentru-telefonul-allview-a7-lite/

  Salut si mult respect pentru tot efortul tau in privinta platformei MTK! Vin si eu hop cu o intrebare : Backup-ul facut pentru P7 Lite mai exista ?

  Daca da poti sa reactualizezi te rog mult postul din link-ul tau?

 3. mihai

  mai 19, 2020 at 16:43

  Salut si mult respect pentru munca depusa! Nu detii un stock rom pentru Allview P7Lite cu android 7 Nuogat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des