ROM oficial, backup Android stock pentru telefonul Allview A7 Lite

ROM oficial, backup Android stock pentru telefonul Allview A7 Lite, este vorba despre un firmware full, nemodificat, nerootat si necustomizat, este facut cu ajutorul unui telefon proaspat scos din cutie. Fiind un ROM Allview oficial si numai pentru Allview A7 Lite, garantia telefonului teoretic nu se va pierde, insa instalarea se va face pe propria raspundere.

Atentie, rescrierea de ROM se face numai cu telefonul oprit si conectat direct la PC prin cablul USB (nu se vor folosi HUB-uri USB sau prelungitoare) si NU se intervine de niciun fel asupra programului de rescriere si nici asupra telefonului! Pentru rescrierea sistemului de operare pe telefonul Allview A7 Lite se va folosi programul dedicat MediaTEK, SP FLASH TOOLS, acesta poate fi descarcat de pe pagina oficiala.

Este bine sa se foloseasca mereu cea mai recenta versiune aparuta, dar daca aceasta nu functioneaza corespunzator se poate folsosi si o versiune anterioara.

Articolul continua dupa reclama:
  • Un tutorial video la modul general in care puteti afla cum se instaleaza un ROM pe un telefon cu procesor MediaTEK, gasiti AICI.
  • Tutoriale rescriere IMEI, aveti AICI in cazul in care ati pierdut codurile, insa depinde de modul in care setati SP Flash TOOLS. Aceste coduri IMEI pot fi insa restabilite cu usurinta, trebuie sa vi le notati inainte de a incepe rescrierea.
CITESTE SI:  ROM Nougat Allview V2 Viper X, Ressurection Remix 5.8.2

Acest bakup de firmware poate fi folosit numai pe modelul Allview A7 Lite atunci cand telefonul refuza sa mai functioneza asa cum trebuie, cand ati facut modificari ale sistemului de operare sau oricand se doreste versiunea initiala. In toate cazurile, datele personale se vor sterge, este bine sa va salvati inainte parolele, sa va memorati conturile si sa transferati in PC pozele, filmele sau alte fisiere.

Acest ROM pentru Allview A7 Lite se descarca de AICI. parola: 312824

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Top 10 aplicatii Android martie 2016, aplicatii mai speciale pentru unii…

Fac de data aceasta un alt fel de top 10 lunar al...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *