Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S24 S24+si S24 Ultra cu carcasa super rezistenta

Published

on

Samsung Galaxy S24, S24+si S24 Ultra vor avea sasiu din titan, o dotare despre care am mai vorbit in momentul aparitiei gamei noi de iPhone 15. Insa, multi au spus si chiar au demonstrat ca in ciuda prezentei acestui material extrem de rezistent, telefoanele nu sunt chiar atat de solide precum par.

Conform unor informatii neconfirmate aparute pe reteaua sociala X, toate cele trei modele anticipate ale seriei Galaxy S24 – standard, Plus si Ultra – ar putea veni cu rame de titan. Aceasta informatie contrazice zvonurile anterioare, care sugerau ca doar modelul Ultra va beneficia de acest upgrade de material.

Daca acest nou zvon se dovedeste a fi adevarat, ar insemna ca Samsung nu intentioneaza sa faca compromisuri cand vine vorba de calitatea constructiei pentru niciunul dintre modelele sale de varf.

Advertisement

Desi aceste informatii sunt inca in stadiul de zvon, ele au starnit deja controverse. Unul dintre cei mai cunoscuti informatori din industrie, Ice Universe, a raspuns la postarea initiala, sustinand ca doar modelul Ultra va avea rama de titan. Acest lucru ar putea indica faptul ca informatiile initiale ar putea fi inexacte sau ca Samsung inca nu a luat o decizie finala in aceasta privinta.

Cu toate acestea, este important de mentionat ca lansarea seriei Galaxy S24 este asteptata pentru luna ianuarie 2024, adica mai avem timp de lamurit si acest mic mister.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des