Connect with us

Stiri despre telefoane

Sa fie acesta oare telefonul mobil al anului 2022?

Published

on

Sa fie acesta oare telefonul mobil al anului 2022? Daca discutam numai din anumite puncte de vedere, da, acest ZTE Axon 40 Ultra poate primi aceasta eticheta. Insa, nu este perfect, nu este cel mai dotat si poate nici cel mai frumos. Avantajul lui este dat de acest display superb.

Un smartphone fara camera de selfie la vedere, display cu specificatii tehnice de varf si cu un body ratio de invidiat (93%). Este primul telefon mobil cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ce adopta solutia unei camere de selfie ascunse sub ecran. Preturile sunt foarte bune, dar asta nu inseamna neaparat mici. Bune in comparatie cu alte modele dotate cu acest chipset.

Advertisement

Telefonul mobil al anului 2022? Preturi ZTE Axon 40 Ultra

  • 8 GB RAM + 256 GB – 700 euro
  • 12 GB RAM + 256 GB – 750 euro
  • 12 GB RAM + 512 GB – 820 euro
  • 16 GB RAM + 1 TB – 1030 euro
Pentru uniformizarea zonei in care este integrata camera de selfie, telefonul utilizeaza un nou aranjament al pixelilor si tehnologia UDC PRO, ceva asemanator exista si in cazul telefonului de gaming Red Magic 7 PRO, produs si el tot de catre ZTE. Trebuie sa ne reamintim ca aceasta caracteristica exista inclusiv pe modelele Axon 20 si 30.
telefonul mobil al anului
Telefonul are 3 camere principale de 64MP, doua dintre ele utilizand senzorul Sony IMX787. Este prezent si un senzor 3D TOF pentru asistenta la focalizare, nu lipseste filmarea la rezolutie 8K si 30fps si nici stabilizarea optica. Interesant este ca toate cele 3 camere pot filma 8K si ca pot fi utilizate simultan!
Sa fie acesta oare telefonul mobil al anului 2022?
Specificatiile tehnice complete pot fi vazute in tabelul de mai jos. De mentionat ca poate fi cumparat de pe site-ul oficial si ca la nivel international va fi disponibil incepand cu luna iunie.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des