Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung: actualizari de securitate de peste 5 Ani?

Published

on

Samsung: actualizari de securitate de peste 5 Ani? Sud coreeni analizeaza posibilitatea de a extinde perioada de suport pentru actualizari de securitate dincolo de cinci ani, un termen care este in prezent standard in industrie.

Acest lucru vine in contextul in care Google a anuntat recent ca noile sale modele de telefoane Pixel vor beneficia de sapte ani de actualizari, atat pentru sistemul de operare Android, cat si pentru securitate. Dar cine tine telefonul mobil pentru o perioada atat de mare?

Intr-un dialog recent cu Shin-Chul Baik, Inginerul Principal si Managerul de Program Tehnic al Echipei de Securitate pentru divizia Mobile eXperience a Samsung, s-a discutat despre viitorul suportului pe termen lung pentru actualizari de securitate. Baik a subliniat ca Samsung ia in considerare extinderea suportului dincolo de cinci ani, in special in contextul noilor reglementari care urmeaza sa fie introduse.

Advertisement

Actualizari de securitate extinse

Este important de mentionat ca Samsung nu este un jucator mic in acest domeniu. Compania actualizeaza peste un miliard de dispozitive in fiecare luna si peste 10 miliarde pe an. Aceste update-uriinclud peste 150 de modele de dispozitive, cu lansari de securitate programate lunar, trimestrial si semestrial in diverse piete globale.

Dar chiar si asa, nu trebuie sa ne asteptam la actualizari majore ale sistemului de operare Android sau ale interfetei One UI din partea Samsung pentru o perioada mai lunga de cinci ani.

Focusul pare sa fie strict pe actualizari de securitate. Acest lucru inseamna ca, chiar daca telefonul tau nu va primi o actualizare majora a sistemului de operare, este foarte probabil sa continue sa primeasca actualizari de securitate.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des