Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung anunta ca modelel Galaxy S24 vin cu functii AI integrate

Published

on

Samsung anunta ca modelel Galaxy S24 vin cu functii AI integrate

In cadrul Forumului de Inteligenta Artificiala Samsung 2023, Samsung a facut anuntul oficial despre produsul sau AI generativ dezvoltat intern, Gauss.

Intr-un comunicat de presa emis recent, compania a dezvaluit lansarea Galaxy AI, aducand astfel un model de ultima generatie pe noua serie de modele premium.

Rapoartele indica faptul ca functia AI Live Translate Call va oferi curand servicii de traducere personalizata pentru utilizatorii cu cele mai noi telefoane din gama. Aceasta functie, fiind integrata direct in aplicatia nativa de apelare, elimina necesitatea utilizarii unei aplicatii terte pentru traducere. Astfel, cand utilizatorul efectueaza un apel, traducerile audio si text vor aparea pe telefon in timp real.

Advertisement

Datorita faptului ca este un model de inteligenta artificiala ce ruleaza direct pe telefon, traducerea apelurilor este efectuata local, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu trebuie sa se ingrijoreze in privinta problemelor de confidentialitate.

Din informatiile oferite de oficialii Samsung, se asteapta ca Galaxy AI sa fie lansat la inceputul anului viitor, moment ce coincide cu perioada obisnuita de lansare a noii generatii de telefoane flagship, probabil in data de 27 ianuarie 2024.

Wonjoon Choi, vicepresedinte executiv si sef al departamentului de cercetare si dezvoltare la Samsung, a mentionat:

Advertisement

“Tehnologia mobila are puterea incredibila de a imputernici oamenii de pretutindeni prin conexiune, productivitate, creativitate si altele, dar pana in prezent, nu am vazut AI-ul mobil sa preia acest rol intr-un mod semnificativ. Galaxy AI este cel mai complex produs inteligent al nostru pana acum si va schimba modul in care ne gandim la telefoane pentru totdeauna.”

Referitor la posibilitatea utilizarii acestei tehnologii pe telefoanele din seria Galaxy S24 din piata interna, bloggerul iICE Universe a confirmat acest lucru, declarand: “Da, sunt sigur.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des