Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S24 Plus ar putea sa nu fie lansat in 2024

Published

on

Samsung Galaxy S24 Plus ar putea sa nu fie lansat in 2024

Samsung ar putea renunta la Galaxy S24 Plus in 2024, acesta fiind si modelul intermediar. Zvonul pare a fi de necrezut, insa asta am fi putut spune si atunci cand am aflat pentru prima data despre eliminarea seriei “Note”, parea imposibil asa ceva. Dar iata ca sud-coreeni par a avea alte planuri si isi fac calculele asa cum trebuie. Pana la urma, este o afacere.

Conform sursei, modelul anterior, Galaxy S22 a avut o cota de piata de numai 17% in 2022. In schimb, versiunea de baza a ajuns la 38% si cel mai scump la 45%, adica Ultra. Am observat ca in ciuda pretului destul de piperat, variantele mai scumpe sunt mai cautate si mai bine vandute, chiar isi pastreaza bine pretul pentru o perioada mai mare.

galaxy s24 plus

Deci, ne putem astepta ca anul viitor sa existe numai 2 modele diferite ale seriei varf de gama de la Samsung, unul mai mic si unul mai mare, cel mijlociu sa fie eliminat. Greu de spus daca acest producator va merge pana acolo incat sa renunte si la cel mai mic in favoarea lui Ultra! Dar nu ar fie exclus ca peste cativa ani sa se renunte complet la “Galaxy” si modelele de top sa fie reprezentate numai de cele pliabile! Adio Galaxy s24 Plus?

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des