Acasă Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy A2 Core cu Android GO, la orizont

2

Samsung Galaxy A2 Core cu Android GO este un telefon super ieftin ce va fi dezvaluit in curand. Cel putin, asta sustin anumite surse si nu este prima data cand se discuta despre acest smartphone. Avand sistemul de operare Android GO ce se preconizeaza a fi preinstalat, ne asteptam la un Samsung super accesibil.

Probabil in jur de 80 euro si dotari pe masura pretului. Android GO este o versiune a sistemului de operare care este conceputa a rula pe telefoanele mai slab dotate si in special, pentru piata din India sau China. Mai intai, in acele zone sunt lansate aceste telefoane mobile.

Fata de restul telefoanelor cu Android Oreo, acesta are preinstalate aplicatii Lite, menite sa ruleze mai bine si sa nu ocupe foarte mult spatiu de stocare. Mai multe despre Android GO.

Samsung Galaxy A2 Core va avea 1GB memorie RAM si cel mult 16GB stocare interna. Procesorul, un Snapdragon 425 sau un echivalent Exynos. Apare si o prima imagine cu acest telefon, aceasta pare a fi reala si o vedeti mai jos.

Nu este vorba despre ceva senzational la nivel de design. Ceva banal si pe care l-am mai vazut in urma cu multi ani. Laturi destul de groase ale ecranului, chiar si un logo “Samsung” la baza. Probabil un display mic, 5″ si cel mult, o rezolutie HD fara niciun fel de notch.

Se intrezareste si un jack audio de 3.5mm, carcasa fabricata din plastic, difuzorul multimedia amplasat intr-un loc destul de nefiresc si o singura camera foto principala. In mare, aceasta ar fi descrierea noului telefon produs de catre Samsung, asteptam si lansarea oficiala. Sa spunem ca este un raspuns al acestui producator pentru cei de la Xiaomi, ei au prezentat acum putin timp modelul Redmi GO.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
samsung-galaxy-a2-core-cu-android-go-la-orizontSamsung Galaxy A2 Core cu Android GO este un telefon super ieftin ce va fi dezvaluit in curand. Cel putin, asta sustin anumite surse si nu este prima data cand se discuta despre acest smartphone. Avand sistemul de operare Android GO ce se preconizeaza...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.