Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S20 Fan Edition / Lite cu display 120Hz

Samsung Galaxy S20 Fan Edition / Lite cu display 120Hz

0

Samsung Galaxy S20 Fan Edition este asteptat sa soseasca in luna decembrie si initial, se presupunea ca denumirea telefonului ar fi S20 Lite. Asa ar fi fost oarecum normal, trebuie numai sa ne uitam spre S10 Lite si vom intelege motivul.

In orice caz, este interesant ca Samsung va continua cu modelele “Lite” ale unor versiuni flagship, indiferent de ce denumiri vor avea. Acest gen de telefon mobil, trebuie privit ca unul destul de performant, se cunosc deja cateva detalii tehnice.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Daca le enumeram pe toate, putem intelege de ce nu ar trebui sa se numeasca “Lite”. Recent, acest smartphone, a poposit si prin testul Gheekbench. Chiar de acolo am aflat ca va avea procesorul Snapdragon 865!

Samsung Galaxy S20 Fan Edition – chiar LITE?

Conform Ice Universe, ar trebui sa ne asteptam la un display cu rata de refresh de 120Hz, ecran de tip “punch hole”. Nu ni se specifica daca aceasta camera de selfie va fi tot in mijloc, sau daca Samsung va avea curajul (in sfarsit) sa o mute in partea stanga.

Alte detalii includ si 6GB memorie RAM, rezistenta la apa si praf prin standardul IP68. Lansarea ar urma sa aiba loc undeva spre finalul anului 2020 si se vor mai ivi ocazii de a discuta despre el. Pretul nu ar urma sa fie deloc mic, in tabelul de mai jos vedem dotarile modelului S10 Lite:

Grosime 8mm
Greutate 185g
Procesor 7nm, Snapdragon 855
RAM 6/8GB
ROM 128GB
Card memorie DA
GPU Adreno 640
O.S Android 10 / One UI 2
Display Super AMOLED / amprenta integrata
Body ratio 87%
Diagonala 6.7 inch, Always-on display, HDR
Rezolutie FHD+
Camere 48MP – 12MP – 5MP, captura 4K 30fps, stabilizare optica, 32MP selfie
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, Glonass, Galileo, USB Tip C, Bluetooth
Jack audio NU
IP 68 NU
Acumulator
Incarcare wireless /
PRET lansare In jur de 600 euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here