Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy M04 are procesor MediaTek Helio G35

Published

on

Samsung Galaxy M04 are procesor MediaTek Helio G35, este vorba despre un telefon accesibil sub acest brand, unul ce va sosi impreuna cu Galaxy A04s. Nu se stie de ce producatorul a sarit peste “M03”, dar se pare ca aceasta varianta nu va exista.

Momentan, nu exista foarte multe detalii tehnice dezvaluite, ele sunt cunoscute mai ales prin diversele certificari prin care trec aceste modele inaintea lansarii. Si de data aceasta, aplicatia Geekbench este cea care dezvaluie mici secrete.

galaxy m04

Imagine reprezentativa

Procesorul este cel mai important, dar ne asteptam si la un Android 12 mai putin customizat, Samsung il va lasa mai liber si este usor de inteles de ce porcedeaza asa. Helio G35 este un entry-level aparut in anul 2020 si fabricat pe o tehnologie de 12nm.

Samsung Galaxy M04 are procesor MediaTek Helio G35

Are 8 nuclee ARM Cortex-A53 si ruleaza la o frecventa maxima de 2.3 GHz. Sunt destul de multe telefoane dotate cu aceasta solutie, majoritatea nu depasesc in AnTuTu mai mult de 150.000 de puncte. OPPO A16, Redmi 9C, Poco C31, Realme C21, Nokia G20, etc.

Advertisement

Performantele in cadrul testului Geekbench sunt in captura de mai sus, de notat ca Samsung Galaxy M04 va sosi intr-o versiune cu 3GB RAM, posibil sa existe siuna ceva mai dotata. Nu poate fi vorba despre conectivitate 5G sau alte detalii mai fine, va fi un smartphone accesibil, dar de firma.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des