Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Google Pay devine Portofel Google si capata functii noi pe telefoane

Published

on

portofel google

Google Pay devine Portofel Google si capata functii noi pe telefoane, o actualizare pe care toti utilizatorii o vor observa in curand, chiar in Romania. Aplicatia va rula pe dispozitivele cu sisteme de operare Android și Wear OS. Puteti actualiza aplicatia acum, este suficient sa intrati in Google Play.

Aceasta noua versiune vine la pachet cu o serie de modificari pe care le vom aprecia si pe langa traditionala metoda de plata cu cardul, in aplicatie vom putea adauga si cardurile cadou, bilete digitale, carti de imbarcare, cupoane sau bonurile de masa!

Advertisement

Portofel Google va oferi o integrare facilă cu alte aplicații și servicii Google. De exemplu, utilizatorul va primi automat opțiunea de adaugare a carții de îmbarcare în Portofel Google, daca după „check-in” decide sa primeasca acest tip de document in adresa de Gmail.
portofel google
La fel se va întampla si cu biletele la evenimente achiziționate online, aplicația va trimite alerte pentru reamintirea evenimentului pe care-l aveti programat. In plus, te ține la curent privind schimbarea porților sau intarzierile neașteptate de zbor. Deja o serie de comercianti care permit salvarea cardurilor. Printre acestia se gasesc:
Benzinariile MOL, Rompetrol si Lukoil, farmaciile Dr.Max Romania, Sensiblu, Catena, HelpNet, magazinele Ikea, Lidl, Auchan, Mega Image, Selgros, Kaufland, Penny, Carrefour, Penny, etc. Nu lipsesc nici functiile de securitate avansate de la Android, cum ar fi verificarea în doi pași, gasește-mi telefonul și ștergerea de la distanța a datelor.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: