Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android SAMSUNG Galaxy Note 3 vs Allview X3 SOUL – comparatie

SAMSUNG Galaxy Note 3 vs Allview X3 SOUL – comparatie

12

Allview X3 SOUL lansat in 2016 si SAMSUNG Galaxy Note 3 spre farsitul lui 2013, dar este un telefon ce inca poate fi cumparat de nou, el este si acum in oferta eMag la un pret excelent. Am avut ca telefon personal un Note 3 si pe mscurt pot zice ca este un telefon exceptional! Pe de alta parte, Allview X3 SOUL arata si el destul de bine, cel putin la nivel hardware, insa nu pot remarca totusi ca este un downgrade fata de Allview X2 Soul sau Allview X1 Soul la nivel de display.

Daca primele doua generatii de Soul aveau panouri cu rezolutie 1080p, Allview X3 SOUL are o rezolutie HD numai. Nu cred ca ar fi asta o mare problema, insa este un amanunt ce trebuie mentionat.

Ok, daca vrei sa-ti cumperi ceva ce costa in jur de 1400-1500 lei si este vorba de un telefon mobil, te poti opri la unul dintre aceste doua modele. Mai jos vedeti tabelul comparativ, urmand ca la final sa-mi spun si eu parerea, asta puteti sa faceti si voi in zona comentariilor!

Allview X3 SOUL costa 1499 lei sau 1399 lei, ecran de 5.5″

Note 3 costa 1451 lei, ecran de 5.7″

[komper pid=125,98 category=1]

Avantajele lui Allview X3 Soul in fata lui SAMSUNG Galaxy Note 3 (strict bazate pe specificatii)

Allview X3 SOUL are avantajul de a fi lansat mai nou, este metalic insa nu neaparat cu tehnologie mai buna, are totusi USB Type C, memorie interna mai generoasa, este mai subtire, mai usor si are in plus FM Radio. Trebuie mentionat ca acest telefon Allview foloseste un display fabricat de Samsung!

Avantajele lui SAMSUNG Galaxy Note 3 in fata lui Allview X3 Soul (strict bazate pe specificatii)

Note 3 are clar si fara nicio discutie un procesor mult mai performant, Qualcomm Snapdragon 800 la 2.3 Ghz, ecranul are rezolutie mai mare (FHD vs Hd) densitatea de pixeli este mai buna, raportul suprafata frontala/ecran este mai buna, placa grafica Adreno superioara, are NFC, Infrarosu, WiFi in mai multe benzi, baterie mai buna, senzor de temperatura, de umiditate, barometru, camera filmeaza la o rezolutie mult mai mare, adica 2160p si este dotat cu S Pen, un stylus ce poate fi folosit fara sa atingi ecranul.

12 COMENTARII

  1. Note 3 dar nu 100%. Daca as avea posibilitatea, le-as butona cateva minute pe amandoua, poate ma convinge mai mult Allview X3 Soul si mai este si chestia de gusturi, design, culoare, brand, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here