Acasă Ceasuri inteligente Oukitel A28 Smartwatch ieftin cu ecran IPS putin diferit fata de restul...

Oukitel A28 Smartwatch ieftin cu ecran IPS putin diferit fata de restul modelelor

0

Oukitel A28 spuneam in titlu ca este diferit oarecum fata de restul ceasurilor inteligente din aceasta gama de pret, si asta deoarece ecranul nu este rotund si apoi un mare avantaj ar mai fi acela ca informatia se afiseaza pe toata suprafata, nu exista banda neagra pe care o gasim destul de frecvent pe astfel de gadgeturi, banda care acopera cam 20% din ecran si confera un aspect total inestetic.

Oukitel A28 nu are ecranul rotund, alta caracteristica ce poate fi interesanta sau nu, depinde de gusturi si as spune ca aduce mai mult cu un ceas clasic decat cu ceva modern, poate ca unii chiar asa prefera. Oricum, este fabricat de Oukitel ceea ce inseamna teoretic si ceva calitate la mijloc.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=WW91PNt7TDI[/wpsm_video]

Ceasul arata destul de bine, este compatibil cu IOS si Android, este rezistent la apa si destul de dotat. Astfel, intalnim si in acest caz conectivitate Bluetooth, monitorizare cardiaca dar nu stiu ce precizie are acest senzor, monitorizare somn, pedometru si reminder sedentarism.

Oukitel A28 este dotat cu procesorul MTK2502, 128RAM si 32 ROM, ecran IPS cu rezolutia 240×240 pixeli si diagonala 1.54 inch, 250mAh capacitatea acumulatorului si este fabricat din otel inoxidabil cu o curea ce da senzatia ca ar fi din piele, producatorul chiar sustine asta.

Este capabil de sincronizare cu telefonul, inclusiv notificarile retelelor de socializare, poate fi folosit ca telecomanda pentru camera telefonului sau playerul muzical, poti alege intre 4 stiluri diferite de afisare a orei, ecranul poate fi deblocat prin simpla miscare a mainii si este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile.

Oferta si toate detaliile, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here