baterie

Samsung Galaxy S10 se va numi Samsung X – surse

Samsung Galaxy S10 se va numi Samsung X - surse

Samsung Galaxy S10 se va numi Samsung X, asta conform unor zvonuri ce apar cu putin timp inainte de lansarea modelelor Samsung Galaxy S9 si S9 Plus.

Asta s-ar putea intampla incepand cu anul 2019, atunci ar trebui sa se produca aceasta schimbare. Seria “S” exista inca din anul 2010, Samsung I9000 Galaxy S a fost primul terminal al acestei serii.

Totusi, este greu de anticipat daca cei de la Samsung vor proceda precum cei de la Apple (iPhone X), este posibil ca denumirea noilor telefoane sa cuprinda si alte caracatere pe langa acest “X“.

Samsung Galaxy S10 se va numi Samsung X - surse

Insa, aproape sigur ca nu vom avea parte de Samsung Galaxy S10, S11, S12, etc., compania ar trebui sa schimbe putin denumirile si probabil, deja se gandesc la o astfel de schimbare.

Recent, au aparut si informatii referitoare la o versiune aniversara, Samsung Galaxy S10 sau X, ar putea fi un telefon revolutionar, un prototip ar urma sa ne fie dezvaluit in curand. Cei de la Apple au putut face asa ceva, iPhone X este un terminal complet diferit fata de modelele iPhone produse de-a lungul timpului.

Mai circula si o alta teorie la ora actuala. Cei de la Samsung ar putea include in seria “X“, atat modelele de telefoane pliabile la care deja lucreaza (Galaxy X Foldable), cat si noile terminale ale seriei “S“. Ramane de vazut cum va proceda gigantul din Coreea de Sus, 2018 se anunta a fi un an extrem de interesant din acest punct de vedere.