Acasă Stiri Android Si Noutati Cost control Digi Mobil, ce numar trebuie sa formezi

Cost control Digi Mobil, ce numar trebuie sa formezi

2

Cost control Digi Mobil, ce numar trebuie sa formezi – De regula, acest serviciu era intens folosit acum mult timp, adica atunci cand serviciile de telefonie mobila erau scumpe si vorbeam des despre minute incluse, despre limite la internet si in general, despre abonamente si serrvicii scumpe.

Acum, contra sumei de 5 euro, ai net nelimitat si minute la fel de nelimitate. Sau sute de minute in alte retele. Oricum, primim multe si nu trebuie sa mai verificam daca am depasit un anumit plafon. Poate cu o singura exceptie sau ma rog, doua exceptii.

Traficul de internet in roaming si abonamentele cu putin trafic la internet (nu in cazul Digi). Acest operator de telefonie mobila are trarife foarte bune, dar suntem taxati in roaming. In cele ce urmeaza, am sa va arat ce cod trebuie sa formati si ce informatii primiti.

Cost control Digi Mobil

Deschizi aplicatia de telefonie mobila si daca esti abonat la Digi Mobil, tastezi *111#. Dupa ce ai tastat codul, apesi pe iconita de apelare si automat, iti va returna un meniu ca cel de mai jos:

Cost control Digi Mobil

Mai departe, pentru a vedea mai multe, apesi 1 si ti se vor afisa optiunile:

Poti activa 4G, poti reseta traficul sau afla date despre abonamentul tau, despre traficul 4G consumat, minute, SMS-uri, optiuni de upgrade, etc. Sau exact ceea ce ma interesa pe mine, cat am consumat in roaming (Blugaria)  si daca am de plata in plus:

Cu 9 revenim la meniul anterior si navigam prin diverse meniuri:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here