Acasă Stiri despre telefoane Samsung Galaxy S10e Lite, poze reale si specificatii

Samsung Galaxy S10e Lite, poze reale si specificatii

0

Samsung Galaxy S10e Lite este un telefon care va veni alaturi de versiunile pe care toata lumea le asteapta, S10 “normal” si S10 Plus. Se confirma iata ca avem parte dupa multi ani de o versiune usor mai slaba si cu un pret mai bun, ultima data cei de la Samsung lansau S5 Mini in vara anului 2014, acum 5 ani!

Conform celor mai noi informatii, se pare ca nu va avea terminatia “Lite”, denumirea va fi de Samsung Galaxy S10e si atat. Probabil, cei de la Samsung nu vor sa asocieze acest telefon cu denimirea de Lite, asta ar fi indus in mintea potentialului client ca specificatiile tehnice nu sunt chiar bune.

Samsung Galaxy S10e

Astfel, asa va fi cunoscut, drept Samsung Galaxy S10e. Daca Samsung Galaxy S10 va avea un display de 6.1″ si S10 Plus de 6.4″, modelul despre care discutam in acest articol, va trebui sa se multumeasca cu o diagonala mai mica, 5.8″ mai exact.

Inca o noutate, Samsung Galaxy S10e nu va fi dotat cu un panou curbat, s-a optat pentru unul clasic, ramane totusi un AMOLED. Va rula Android 9 PIE si observam inclusiv camera foto secundara integrata sub display, in partea dreapta/sus. Baza ecranului nu pare a fi prea lata, aspect valabil si pentru partea de sus. Cel mai probabil, senzorul de amprente va fi integrat in butonul “power”, acesta este amplasat pe partea laterala.

Din pacate, lateralele ecranului par a fi destul de late pentru un Samsung Galaxy S10, fie el si varianta mai accesibila. Oricum, se cunoaste ca producatorul a trebuit sa taia de undeva, ramane de vazut cam pe unde se va opri pretul. Toate modelele S10 vor fi prezentate peste 2 saptamani si precomenzile vor incepe imediat.

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
samsung-galaxy-s10e-lite-poze-reale-specificatiiSamsung Galaxy S10e Lite este un telefon care va veni alaturi de versiunile pe care toata lumea le asteapta, S10 "normal" si S10 Plus. Se confirma iata ca avem parte dupa multi ani de o versiune usor mai slaba si cu un pret mai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.