Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S21 FE si primele informatii despre acest telefon

Published

on

Samsung Galaxy S21 FE – Se pare ca producatorul nu va renunta anul acesta la “Fan Edition” si din datele existente pana acum, versiunea precedenta a prins bine la public. Acesta este si motivul pentru care se impune o continuare in 2021.

Practic, este un echilibru intre pret/performante si design, o versiune usor mai slab dotata a celei flagship, dar una care ramane cu un hardware potent. Mai exact, procesorul va ramane unul de top, camerele probabil identice sau apropiate de cele existente pe S21, conectivitate 5G, 8GB memorie RAM si 128 sau 256GB stocare interna.

Modelul ar fi Samsung SM-G990B si pentru a-l face ceva mai accesibil, probabil ca se va opta pentru o carcasa din plastic si cu finisaje nu chiar premium, ecranul urmand sa nu mai fie unul curbat, dar tot un AMOLED.

Advertisement

Samsung Galaxy S21 FE

Culorile disponibile vor fi cele pe care le intalnim acum pe S21 (alb, violet, gri si roz), acumulator cu o capacitate de 4500 mAh, amprenta integrata in display, 3 senzori foto principali si unul de selfie. Posibil sa nu existe o versiune cu procesor Qualcomm, Samsung ar putea sa apeleze numai la Exynos 2100.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des