Connect with us

Stiri despre telefoane

Qualcomm va lansa un telefon sub brand propriu, unul de gaming

Published

on

Qualcomm va lansa un telefon sub brand propriu, unul de gaming care va fi dezvoltat in parteneriat cu cei de la Asus. Conform surselor, lansarea nu ar fi deloc departe si ar putea avea loc chiar in luna decembrie a acestui an.

Deja stim ca la inceputul lunii decembrie, Qualcomm va dezvalui noul chipset (Snapdragon 875) si este posibil ca atunci sa ne prezinte noul telefon sau macar cateva detalii mai avansate.

Nu cred ca producatorul american doreste sa concureze cu alta companie sau sa intre pe nisa telefoanelor mobile. Deja ei sunt lideri de piata pe segmentul lor si poate ca un telefon performant nu ar fi decat o dovada a faptului ca pot face asa ceva.

Advertisement

Telefon sub brand Qualcomm in 2020

Stirea a aparut in mediul online chiar astazi si inca nu este clar daca vor fi mai multe telefoane sub brand Qualcomm sau daca vor sosi cu procesoare de ultima generatie (SD 875).

Pret in Romania ASUS ROG Phone 3 STRIX, pareri despre telefonul pentru jocuri

Cred ca ar fi un parteneriat bun cel cu Asus, este un producator renumit si de talie mondiala, unul dintre cei mai buni in materie de telefoane de gaming. Putem sa mergem si mai departe si sa ne gandim la un telefon deja existent (ASUS ROG Phone 3 STRIX) dar putin restilizat si vandut sub brand Qualcomm.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des