Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S24 Ultra apare intr-un clip video concept

Published

on

Samsung Galaxy S24 Ultra, urmatorul dispozitiv din seria sa, este asteptat sa fie lansat in viitorul apropiat, prezentand o serie de actualizari si modificari in comparatie cu modelele anterioare. Se pare ca desi vor exista ceva diferente fata de generatiile anterioare, acestea vor fi mai mult in interior.

Zvonurile sugereaza ca Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea veni cu un ecran plat (un minus??), o schimbare notabila fata de ecranele curbate care au dominat designul telefoanelor inteligente Samsung in ultimii ani. Se preconizeaza ca telefonul va avea margini la unghi drept combinate cu margini curbate, oferind astfel o abordare mixta in ceea ce priveste designul.

Ne asteptam ca Samsung Galaxy S24 Ultra sa fie echipat cu un sistem de camera avansat, un display de ultima generatie si un procesor puternic. Un videoclip concept realizat de Concept Creator ofera o posibila privire asupra designului viitorului Galaxy S24 Ultra, desi este important de mentionat ca acesta este o reprezentare artistica si nu un anunt oficial din partea Samsung.

Advertisement

Este posibil ca Samsung sa opteze pentru utilizarea titanului pentru cadrul mijlociu al telefonului, o alegere care ar putea imbunatati durabilitatea generala a dispozitivului, dar asta s-a spus si despre unele modele ale seriei iPhone 15. Cu toate acestea, aceste informatii sunt bazate pe zvonuri si speculatii, iar detalii concrete vor fi disponibile doar dupa lansarea oficiala a produsului.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171