Acasă Stiri despre telefoane Samsung Galaxy S4 pret 899 lei pe quickmobile.ro

Samsung Galaxy S4 pret 899 lei pe quickmobile.ro

4

Samsung Galaxy S4 pret 899 lei pe quickmobile.ro – Am gasit o oferta destul de buna pe quickmobile.ro, Samsung Galaxy S4 la numai 899 de lei, pret super bun pentru acest telefon in conditiile in care acest telefon se vinde la alte magazine la un pret mediu de 1400 de lei.

Avem de-a face in cazul acestui produs cu varianta Factory Reseal, ceea ce inseamna ca produsul este resigilat direct de catre producător si are incluse toate accesoriile, ambalajul este original, este testat si beneficiaza de garantie de 2 ani.

Cei de la quickmobile.ro au introdus aceasta gama de produse resigilate direct de catre fabrica cu data de 1 iunie 2015 si au in oferta mai multe telefoane mobile. Astfel, la preturi cu pana la 40 % mai mici puteti achizitiona produse precum Apple iPhone, Samsung Galaxy S3, s4, S5, galaxy Note 3 si 4, telefoane din gama HTC One dar si cateva produse Sony.

Oferta poate fi vazuta AICI.

rtjhvc

4 COMENTARII

  1. O eu astept o comanda de la ei aveau aceste produse la jumate de pret eroare de soft si azi m-au anuntat ca in 24 de ore vine comanda deci astept daca ii adevarat samsung s4 la 500 lei varianta 4G descarc un video cu el si cum arata telul de la ei ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.