Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S6 oferit gratuit la portatea in reteaua Telekom

Samsung Galaxy S6 oferit gratuit la portatea in reteaua Telekom

10

Samsung Galaxy S6 oferit gratuit la portatea in reteaua Telekom – Cei de la Telekom au in perioada aceasta o oferta destul de interesanta, telefonul Samsung Galaxy S6 este oferit gratuit daca va portati la Telekom din alta retea de telefonie mobila!

Oferta este valabila impreuna cu pachetul MagentaONE XXL, la portarea unei voci fixe sau mobile pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. avantajele pachetului MagentaONE XXL sunt evidente, insa si pretul este unul pe masura!

Nelimitat minute si mesaje SMS, indiferent de retea (mobil sau fix) dar si catre Europa (fix), SUA, Canada și Israel (fix și mobil) 2GB internet pe mobil la viteza 4G, 3GB trafic internet inclus sau 1TB spațiu de stocare în cloud.

dc

Desi telefonul este oferit gratuit, tot trebuie sa platiti o anumita suma pe luna, adica plata pentru abonament – 54E/luna x 24luni. Daca facem un calcul si punem 1E la 4.5 lei, rezulta ca in doi ani de zile vom plati nu mai putin de 5832lei!

Pentru cei interesati, oferta este valabila AICI si poate fi chiar buna pentru oamenii de afacere sau pentru cei ce vorbesc mult la telefon si au nevoie de un telefon bun impreuna cu minute nelimitate.

nm

10 COMENTARII

  1. Eu intentionez sa schimb S4 dar nu asa frate :)) sa platesc 1269 de euro pretul telefonului de 4 x cand termin abonametul plus ca nu are “superoferta”…asa astept sa apara S7 scade pretu la S6 …vand s4 cu 600-700 ( inca in granatie 1 an) si pun banuti si l-am luat. Eu in locul tau nu postam asta Cosmin daca nu ii proftshare..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here