Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt pregătește ceva mare de tot, primele imagini

Published

on

iHunt, o companie cunoscută pentru ofertele sale care includ telefoane mobile extrem de rezistente, dar și modele cu un raport excelent între calitate, preț și design, se pregătește să ne surprindă din nou.

De data aceasta, va lansa o nouă gamă de produse și își va extinde oferta cu articole mai mult decât atrăgătoare și interesante.

Lansarea noilor produse se apropie rapid; tot ce trebuie să faceți este să urmăriți site-ul lor. Deja sub propriul brand s-a lansat o serie de noi produse inteligente, care oferă o calitate satisfăcătoare fără a exagera cu prețul.

Advertisement

Între timp, lucrez la recenzia video pentru modelul iHunt Titan P30000 Ultra 5G, un smartphone care face parte din gama celor rezistente. Totuși, acesta oferă mult mai mult decât rezistență, care este doar una dintre caracteristicile sale.

Autonomia m-a impresionat profund, obținând un scor enorm în AnTuTu și oferind o funcționare fără cusur. Dispune de un ecran generos, funcție de ruletă electronică, un sistem de iluminare unic în partea din spate, cameră cu night vision, un senzor principal de 200MP și multe alte specificații de top, inclusiv până la 32GB de memorie RAM sau un spațiu de stocare direct de 512GB.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des