Acasă Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 Si Vanzarile Record

Samsung Galaxy S6 Si Vanzarile Record

0

Samsung Galaxy S6 Si Vanzarile Record

Cel mai nou membru al familiei Galaxy, S6, se pare ca are parte de un succes mult mai mare fata de versiunea precedenta, Samsung Galaxy S5. Pe de o parte este si normal daca ne gandim ca noul S6 aduce mult mai multe in plus fata de S5, comparat cu trecerea de la S4 la S5 si cred ca este cu adevarat un produs premium.

Conform presei din Coreea de Sud, Samsung Galaxy S6 a inregistrat in prima saptamana de la lansare peste 15 milioane de comenzi si probabil ca acest model va ajunge sa fie unul dintre cele mai bine vandute si de ce nu, vedeta anului 2015. Comenzile pentru ambele modele S6 si S6 Edge, au insumat pana acum, la cateva zile de la aparitie peste 20 milioane de unitati.

67uh

Aceasta veste buna nu a venit insa si la momentul lansarii generatiei anterioare cand vanzarile au fost mai mici cu 40% fata de ce preconizau cei de la Samsung. asa cum era de asteptat, cei de la eMag au adus deja vedeta de la Samsung si in oferta lor, pentru moment telefonul fiind disponibil la precomanda, preturile diferind putin in functie de versiune (32, 64, 128GB).

Ofertele de pret pentru Galaxy S6 dar si pentru varianta Edge, pot fi vazute AICI.

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here