Connect with us

Stiri despre telefoane

Revine LG in 2020? LG G9 ThinQ cu 4 camere si jack audio

Published

on

LG G9 ThinQ, despre el vom discuta, pe scurt in acest articol, la inceput de an 2020. Si de ce am intrebat daca revine LG?

Imi aduc aminte, prin 2013 sau 2014, cat de populare erau telefoanele LG. Este adevarat ca nici concurenta nu era ca acum, dar avand in vedere ca discutam despre o companie mare si cu traditie, este ciudat ce s-a intamplat intre timp.

LG G9 ThinQ

Revine LG in 2020? LG G9 ThinQ cu 4 camere si jack audio

Am detinut inclusiv LG G2, LG G Flex sau LG G3 (chiar 3 telefoane) si am fost foarte incantat si multumit de ele. Cam de la LG G5 (acel telefon modular), ceva s-a intamplat si acest producator nu a mai reusit sa tina pasul cu Samsung, Huawei sau Xiaomi.

Advertisement

Revine LG in 2020? LG G9 ThinQ cu 4 camere si jack audio

Oficial, LG G8, nu se vinde in Romania, am discutat in acest articol.

Au lansat versiuni flagship dar cu procesoare de generatie veche, au fost unele probleme de soft si lista de mici erori poate continua. Cert este ca s-a produs o ruptura, undeva.

Acum, vedem o randare a lui LG G9 ThinQ, flagship pe 2020, probabil ca va fi dezvaluit in cadrul MWC. Din pacate, informatiile nu sunt foarte multe.

Advertisement

Diagonala de 6.7″, senzor de amprenta integrat sub un display cu un mic notch (waterdrop), 4 camere foto principale ce sunt asezate destul de ok, in comparatie cu alte modele.

Revine LG in 2020? LG G9 ThinQ cu 4 camere si jack audio

Mai stim ca telefonul va avea spatele fabricat din sticla, dimensiuni 69.4 x 77.6 x 8.8mm, dar si jack audio de 3.5mm. Este interesant de vazut daca cei de la LG vor alege iarasi un procesor de generatie mai veche (ex. Snapdragon 855), sau daca vor merge pe mana unui chipset actual.

De regula, camerele foto ale telefoanelor LG au fost ok, poate asa va fi si de data aceasta, ramane de vazut si vom sta cu ochii asupra lor. La ora actuala, pe site-ul oficial LG Romania, este promovat mai intens modelul LG V50 ThinQ, LG G8, lipseste.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171