Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S7 Edge are parte deja de primul unboxing!

Samsung Galaxy S7 Edge are parte deja de primul unboxing!

7

Samsung Galaxy S7 Edge este dupa parerea mea cel mai frumos telefon ce poate fi cumparat la ora actuala si nu vad vreun competitor serios cel putin anul acesta, LG G5 nu se ridica nicidecum la nivelul lui Galaxy S7 Edge la capitolul design!

Un norocos a pus deja mana pe el si a facut un super unboxing pentru Samsung Galaxy S7 Edge, mai jos vedem in detaliu cutia produsului, ce accesorii sunt puse la dispozitie de producator dar si cat de bine poate sa arate acest telefon!

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Ysya0t-i4rQ[/wpsm_video]

Insa, frumusetea are si un pret pe masura, nu mai putin de 3699lei, pretul lui Galaxy S7 Edge  cu 32 GB la bord si 4GB RAM, procesor Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 si certificare IP68, el este disponibil si in varianta DualSIM (la nivel international)

7 COMENTARII

  1. Credeam ca este un unboxing in lumba romana…..cele in engleza deja au fost de pe data de 22 februarie!Reamintesc ca pe 21 februarie a fost lansarea oficiala la Barcelona ora 20 la noi!Cred ca am mai spus…..documentare intii!

    • Marius – Am avut streaming live pe site la ora lansarii…iti dai seama ca stiu. Tu ai vazut cand a fost publicat clipul acesta? Documenteaza-te 😉 Crezi ca pe 20 sau 21 au aparut clipuri de unboxing ca la carte?

  2. Pe 22 a fost facut primul unboxing de un olandez….postat pe data de 23 februarie!Nicidecum nu am spus o data inferioara datei lansarii sau ziua lansarii!In fond am vazut live lansarea decurs de o ora si ceva!

    • Au fost facute si materiale de Android Authority inainte ca el sa fie lansat oficial si publicate la cateva minute dupa lansarea oficiala. Oricum, nu vad care este problema si inversunarea ta;)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here