Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

7

Am gasit in Google Play o super aplicatie gratuita cu care ma joc de cateva zile, aplicatie prin care poti transforma telefonul mobil intr-o camera de supraveghere video, un Walkie Talkie sau intr-un webcam, aplicatie care functioneaza perfect si mi se pare destul de utila.

Devine si mai interesanta in momentul in care este folosita pe doua telefoane si asta deoarece pe unul il folosesti ca o camera video iar pe celalalt ca un monitor de control, aplicatia foloseste reteaua WiFi la care esti conectat cu telefoenele.

Poate fi folosita si numai pe un singur telefon, setata in modul “camera” iar ca monitor de control folosesti monitorul calculatorului tau.

DSC_0085 Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

Insa spuneam ca este mai interesanta daca o folosesti pe 2 telefoane mobile cu Android, o instalezi, setezi ca un telefon sa fie camera video, celalalt monitorul si distractia a inceput! Pe telefonul folosit ca monitor de control ai un buton “Push and Talk” pe care daca-l apesi vei avea un Walkie Talkie veritabil, ceea ce vorbesti se va auzi pe telefonul celalalt, limita o reprezinta numai raza conexiunii tale WiFi.

Pe ambele telefoane ai si o ramura de setari, pe cel folosit ca si camera ai posibilitatea de a seta calitatea video, de la low pana la high (HD) auto focusul, balansul de alb, etc. Pe cel folosit ca un monitor de control ai posibilitatea de a seta aspectul, luminozitatea, zoomul, sau chiar poti aprinde LED-ul de pe celalalt telefon mobil, cel folosit ca si camera.

56 Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

Desi poate parea complicat la inceput, este practic foarte simplu si usor de folosit de indata ce te obisnuiesti, ai oricand posibilitatea de resetare si de a schimba rolurile telefoanelor, cel folosit ca si camera foto poate fi transformat in monitor si invers. Daca nu ai 2 telefoane si totusi vrei sa folosesti aplicatia, pentru a folosi monitorul calculatorului trebuie sa te duci in browser (de pe PC) si sa deschizi pagina http://app.webofcam.com si introduci adresa ip afisata pe telefon.

DSC_0088 Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

Aplicatia se descarca gratuit de AICI.

7 COMENTARII

  1. Salut ceva prin date mobile se poate adica unde las telefonul camera nu am wi-fii …asa prin date mobile as accesa telefonul de oriunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here