Transforma telefonul in camera video de supraveghere, Walkie Talkie sau webcam!

Am gasit in Google Play o super aplicatie gratuita cu care ma joc de cateva zile, aplicatie prin care poti transforma telefonul mobil intr-o camera de supraveghere video, un Walkie Talkie sau intr-un webcam, aplicatie care functioneaza perfect si mi se pare destul de utila.

Devine si mai interesanta in momentul in care este folosita pe doua telefoane si asta deoarece pe unul il folosesti ca o camera video iar pe celalalt ca un monitor de control, aplicatia foloseste reteaua WiFi la care esti conectat cu telefoenele.

Poate fi folosita si numai pe un singur telefon, setata in modul “camera” iar ca monitor de control folosesti monitorul calculatorului tau.

DSC_0085

Articolul continua dupa reclama:

Insa spuneam ca este mai interesanta daca o folosesti pe 2 telefoane mobile cu Android, o instalezi, setezi ca un telefon sa fie camera video, celalalt monitorul si distractia a inceput! Pe telefonul folosit ca monitor de control ai un buton “Push and Talk” pe care daca-l apesi vei avea un Walkie Talkie veritabil, ceea ce vorbesti se va auzi pe telefonul celalalt, limita o reprezinta numai raza conexiunii tale WiFi.

CITESTE SI:  Personalizare Android direct de la Google prin aplicatia myAndroid

Pe ambele telefoane ai si o ramura de setari, pe cel folosit ca si camera ai posibilitatea de a seta calitatea video, de la low pana la high (HD) auto focusul, balansul de alb, etc. Pe cel folosit ca un monitor de control ai posibilitatea de a seta aspectul, luminozitatea, zoomul, sau chiar poti aprinde LED-ul de pe celalalt telefon mobil, cel folosit ca si camera.

56

Desi poate parea complicat la inceput, este practic foarte simplu si usor de folosit de indata ce te obisnuiesti, ai oricand posibilitatea de resetare si de a schimba rolurile telefoanelor, cel folosit ca si camera foto poate fi transformat in monitor si invers. Daca nu ai 2 telefoane si totusi vrei sa folosesti aplicatia, pentru a folosi monitorul calculatorului trebuie sa te duci in browser (de pe PC) si sa deschizi pagina http://app.webofcam.com si introduci adresa ip afisata pe telefon.

DSC_0088

Aplicatia se descarca gratuit de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

XIAOMI RedMi Note 4G pret special pe gearbest.com

XIAOMI RedMi Note 4G pret special pe gearbest.com Cei de la gearbest.com...
Citeste tot

1 Comentariu

  • Eu folosesc de mult timp Alfredo care este foarte ok și un meniu simplu pe ambele telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *