Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S8 posibil sa apara mai devreme, compania incearca sa acopere “pata” Note 7

Published

on

Samsung Galaxy S8 este posibil sa apara ceva mai devreme fata de ceea ce stiam initial, vinovatul este se pare Note 7 si problemele lui legate de acumulator, compania nu vrea sa intre intr-un con de umbra si se pare ca nici nu vrea sa astepte pana in februarie 2017, mai exact MWC 2017 cand in mod normal ar fi trebuit sa se lanseze Samsung Galaxy S8, informatia nu este insa oficiala, ea apare pe sammobile.com dar si pe alte site-uri de profil.

galaxy-s8-samsung

Ne aducem aminte ca la data lansarii lui Samsung Galaxy Note 7, multi spuneau ca acesta este probabil cel mai bun si cel mai performant telefon mobil cu Android lansat vreodata, insa, stim ca acum nu mai poate fi vorba de asa ceva si compania Samsung are ceva probleme cu acest model, multe dintre telefoane sunt rechemate in service, se spune chiar ca vor fi blocate de la distanta terminalele ce nu sunt aduse la service sau ca exista posbilitatea ca sa trimita un update ce sa nu permita telefonului sa sa incarce mai mult de 80%.

erqwwsdfa

Oricum, este foarte posibil ca cei de la Samsung sa invete din greseli si sa aduca pe piata mult mai repede modelul Samsung Galaxy S8 pentru a acoperi pata neagra de imagine cu care se confrunta, telefonul ar putea veni chiar in luna decembrie sau la inceput de 2017, posibil sa fie dotat cu Snapdragon 830, 6GB RAM, sa aiba si o varianta cu display curbat si rezolutie 2160 x 3840.

Advertisement

Exista numeroase voci care afirma totusi ca S8 va veni numai in varianta cu ecran curbat, chiar daca va avea doua dimensiuni de dispalay!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des