baterie

L Speed, aplicatie utila pentru cei cu telefoanele Android cu acces root

L Speed, aplicatie utila pentru cei cu telefoanele Android cu acces root
L Speed [ROOT] este probabil cea mai complexa, completa si cea mai buna aplicatie de acest gen pe care eu am folosit-o pana acum si practic, poate face multe lucruri pe care in mod normal le faceai cu ajutorul mai multor aplicatii de acest gen, este gratuita si functioneaza numai pe telefoanele rootate.
Desi am mai multe telefoane pe langa mine, singurul rootat la ora actuala este un LG G3 cu KitKat, capturile foto pe care le vedeti mai jos sunt realizate cu acest telefon rootat, insa aplicatia L Speed Root functioneaza si pe Lollipop sau Marshmallow, chiar dezvoltatorul ne spune asta.
ARMv7, ARMv8, x86 and x86_64 sunt tipurile de procesoare compatibile, nu exista problema nici in acest sens.
Observ ca are o interfata ok si intuitiva, fata de alte aplicatii nu vad sa fie pericole sau probleme, vorbim totusi de root. Este o aplicatie bine pusa la punct si chiar recomand sa o folositi, insa trebuie totusi sa va asigurati ca stiti ce faceti.
Eu am butonat-o si asa cum spuneam, pericole de a strica telefonul sau de a deregla ceva, trebuie totusi ca inainte sa va apucati de a modifica ceva sa fiti atenti la setari si sa cititi despre ce este vorba.
Interfata in Google Play si primi pasi, observam ca trebuie sa acordam accesul root pentru a functiona:

Deja observam din capturile de imagine cam despre ce este vorba, observam ca putem seta direct si cateva profile, aflam detalii despre telefonul nostru cu acces root dar ne dam seama rapid si care sunt setarile de baza ale aplicatiei L Speed Root:

Mai jos vedem deja cam ce poate aplicatia si de ce setari avem parte, o zona rapida cu “boost now”, calibrarea bateriei, etc. urmeaza optimizarile disponibile si acestea sunt chiar multe, la nivel de interfata utilizatorului, la nivel de sistem sau de procesor, etc.

Setarile continua si mai jos, imi place ca putem activa sau dezactiva anumite setari si nu putem modifica valori, asta este si motivul pentru care spuneam la inceput ca este diferita fata de alte aplicatii de genul acesta si riscurile sa se intample ceva sunt mult diminuate, avem si o sectiune in care putem curata fisierele nedorite, memoria cache, etc.

 Recomand aplicatia L Speed Root pentru cei ce au acces root pe telefoanele cu Android si vor sa obtina ceva mai mult de la sistemul de operare! Se descarca GRATUIT.