Connect with us

Aplicatii telefoane Android

L Speed, aplicatie utila pentru cei cu telefoanele Android cu acces root

Published

on

L Speed [ROOT] este probabil cea mai complexa, completa si cea mai buna aplicatie de acest gen pe care eu am folosit-o pana acum si practic, poate face multe lucruri pe care in mod normal le faceai cu ajutorul mai multor aplicatii de acest gen, este gratuita si functioneaza numai pe telefoanele rootate.
Desi am mai multe telefoane pe langa mine, singurul rootat la ora actuala este un LG G3 cu KitKat, capturile foto pe care le vedeti mai jos sunt realizate cu acest telefon rootat, insa aplicatia L Speed Root functioneaza si pe Lollipop sau Marshmallow, chiar dezvoltatorul ne spune asta.
ARMv7, ARMv8, x86 and x86_64 sunt tipurile de procesoare compatibile, nu exista problema nici in acest sens.
Observ ca are o interfata ok si intuitiva, fata de alte aplicatii nu vad sa fie pericole sau probleme, vorbim totusi de root. Este o aplicatie bine pusa la punct si chiar recomand sa o folositi, insa trebuie totusi sa va asigurati ca stiti ce faceti.
Eu am butonat-o si asa cum spuneam, pericole de a strica telefonul sau de a deregla ceva, trebuie totusi ca inainte sa va apucati de a modifica ceva sa fiti atenti la setari si sa cititi despre ce este vorba.
Interfata in Google Play si primi pasi, observam ca trebuie sa acordam accesul root pentru a functiona:

Deja observam din capturile de imagine cam despre ce este vorba, observam ca putem seta direct si cateva profile, aflam detalii despre telefonul nostru cu acces root dar ne dam seama rapid si care sunt setarile de baza ale aplicatiei L Speed Root:

Mai jos vedem deja cam ce poate aplicatia si de ce setari avem parte, o zona rapida cu “boost now”, calibrarea bateriei, etc. urmeaza optimizarile disponibile si acestea sunt chiar multe, la nivel de interfata utilizatorului, la nivel de sistem sau de procesor, etc.

Setarile continua si mai jos, imi place ca putem activa sau dezactiva anumite setari si nu putem modifica valori, asta este si motivul pentru care spuneam la inceput ca este diferita fata de alte aplicatii de genul acesta si riscurile sa se intample ceva sunt mult diminuate, avem si o sectiune in care putem curata fisierele nedorite, memoria cache, etc.

Advertisement
 Recomand aplicatia L Speed Root pentru cei ce au acces root pe telefoanele cu Android si vor sa obtina ceva mai mult de la sistemul de operare! Se descarca GRATUIT.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
7 Comments

7 Comments

 1. Ionut Agradinaritei

  septembrie 15, 2016 at 12:09

  Am si eu lg g3 este vreo metoda simpla de facut root?

 2. •Roberto•

  septembrie 15, 2016 at 19:54

  •Am avut-o mult timp si eu descãrcată pe o tabletă root-ată,, și nu e cine-stie ce aplicatie L-Speed asta,, precum e “poleitã” în articol.!! Am folosit-o cateva luni bune,, însa mare lucru nu face,, nu e atat de bună oe cat de lãudată e.!! Cel putin pe tableta mea Samsung Tab A 9.7 LTE,, pe care am “root-at-o” nu se descurca nici pe departe asa bine.!! Am dezinstalat-o după 5 luni,, si acum si cu alta aplicatie-°Purify°- instalata, tableta pare sa mearga cu mult mai bine,, ba si in vitezã am sesizat că a crescut,, iar Sistemul de Operare care e 6.0.1 Marshmallow,, se ‘miscâ’ vizibil mai rapid, dispãrand lag-urile din trecut,, pe le aveam cu L-Speed instalatã.!! Am mai auzit la alt utilizator ca a avut acceasi problema cu L-Speed instalatã,,pe un Samsung J5 2016 deasemeni root-at.!! Deci…asta sunt experientele mele cu aplicatia L-Speed.!!••

 3. Cosmin

  septembrie 15, 2016 at 20:30

  Am poleit-o ;))) Poate am luat si ceva spaga sa o promovez… Vezi tu, asa cum parerea ta este proasta, parerea mea este buna…Faza e ca este o aplicatie care se foloseste usor si nu sunt valori de modifcat, asta am apreciat la ea, cel putin fata de de restul testate de mine.
  Este o aplicatie excelenta si complexa.

 4. •Roberto•

  septembrie 16, 2016 at 15:07

  ?• Cosmin,, sus în comentariu meu am relatat experienta mea personala cu aplicatia aia–care după opinia mea–e una de duzina,, nu am vrut sa dau o tenta ranchiunoasa articolului tau si faptului ca tu o apreciezi si iti place.!! Foarte bine?– nu am nici un dubiu ca tie iti e utila,, mie unuia nu mi-a functionat– si nu doar mie.!! Si pe forum-uri am gasit utilizatori nemultumiti de duzina aia de aplicatue,, ba chiar unui amic pe un samsung j5 2016 “root-at” ii incetinea telefonul.!! La fel, mie Tableta Samsung Tab A 9.7 LTE.!! NU e cazu’ sa fim malitiisi si nici obligatoriu ca toti cei ce iti citesc articolele sa fie intotdeauna de acord 100% cu tine.!! Pot fi si pareri si opinii divergente–trebuie sa fii constient de asta–in fond din opinii contradictorii “se naste” progresul.!! Scrii articole interesante, ti le citesc de cum dau de ele– insa nu mereu sunt si de acord cu toate si in tot ce sustii.!! E normal sa intervina subiectivismul uneori– pentru ca se intampla sa avem fiecare,, gusturi si pareri diferite pe acelasi subiect.!!Atat timp cat ni le exprimam rezonabil si argumentat,, nu vad nicio problema in a avea dezbateri si schimburi de opinii,,cu noi cei ce te citim.!!? Zi buna sa ai,, Doar bine.!!•?

 5. Cosmin

  septembrie 16, 2016 at 15:32

  Ok, asta am zis si eu in comment, pentru unii e ok, pentru unii e nasoala, e dreptul fiecaruia la opinie, poate am fost eu mai dur in exprimare dar nu am vrut asta…

 6. Asiminei Gabriel

  septembrie 17, 2016 at 17:40

  E mai ok HEBF Optimizer*Root ! 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171