Acasă Stiri Android Si Noutati Samsung Galaxy S9, design asemanator cu modelul S8

Samsung Galaxy S9, design asemanator cu modelul S8

0
nofollow

Samsung Galaxy S9, design asemanator cu modelul S8 cred ca multi se asteptau la o astfel de abordare. Am observat aceasta tendita la cei de la Samsung.

Clar oschimbare majora am vazut intre modelele S5 si S6, a urmat apoi o perioada de acalmie cu modelele S6 si S7, un mare boom s-a simtit in momentul lansarii lui S8.

Au aparut recent tot mai multe randari, se zvoneste ca acestea ar avea la baza informatii reale cu privire la aspectul noului Samsung Galaxy S9. Avand in vedere ca nu a mai ramas foarte mult timp pana cand cei de la Samsung vor anunta oficial acest telefon, cel mai probabil, fix asa va arata noul flagship.

Mari deosebiri fata de versiunea precedenta nu vedem, cel putin la exterior. Nu exista nici macar un setup de tip dual-camera pentru S9.

samsung galaxy s9

Steve Hemmerstoffer aka OnLeaks de pe Tweeter este autorul acestor randari, trebuie sa recunoastem ca sunt foarte bune. Observam un display 18:9, cel mai probabil unul de 6″, o singura camera foto, pozitia senzorului de amprente este schimbata.

Daca in cazul lui S8 acesta era in partea dreapta, acum a coborat sub camera foto. Si restul senzorilor si-au schimbat putin pozitia. Vestea buna ar fi prezenta unei mufe pentru casti, se intrezareste si ea!

samsung galaxy s9Vom vedea telefonul cel mai probabil in cadrul MWC 2018, acesta va avea loc in Barcelona, intre 28 februarie si 1 martie 2018. Stim deja ca procesorul Qualcomm Snapdragon 845 este anuntat oficial si aproape 100% va fi inima lui Samsung Galaxy S9.

Pe de alta parte, Samsung Galaxy S9 Plus va fi dotat cu doua camere foto, asta conform aceluiasi Steve Hemmerstoffer:

samsung galaxy s9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here