Acasă Stiri Android Si Noutati Calendarul lansarilor Allview pe 2018, se anunta un an interesant!

Calendarul lansarilor Allview pe 2018, se anunta un an interesant!

19

Calendarul lansarilor Allview pe 2018, se anunta un an interesant! Probabil ca multi sunteti curiosi sa aflati cam ce ne pregatesc cei de la Allview pe parcursul anului viitor.

Observam acest calendar in imaginile de mai jos, se vede clar ca cei din Brasov pun accent mai mult pe calitate, design si produse noi. Trebuie sa recunoastem ca au in spate o echipa de marketing foarte buna.

Ianuarie – Se pare ca luna ianuarie ne va aduce un telefon mobil Allview in genul Xiaomi Mi Mix.

Gama actuala seamana mai mult cu Samsung Galaxy S8, ma refer la telefoanele “Infinity“. Ar fi cazul si de un Android 8.0 Oreo pe telefoanele Allview, poate primim si asa ceva.calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Februarie – In luna februarie, este posibil sa lanseze un telefon care sa puna accent pe fotografiile de tip selfie, ne asteptam la o camera frontala de buna calitate, poate chiar 2 senzori!

Desi in poza de mai jos nu vedeti, va spun ca pe cutie apare scris “Soul”. Seria noua Allview X5 Soul?calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!

Martie – Primavara aduce un telefon cu margini laterale foarte subtiri ale ecranului, il vedem si pe Allview AVI in actiune:

calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Aprilie – Surpriza lunii aprilie pare a fi acest telefon misterior. Observam un display in genul celui regasit pe iPhone X, este prezent faimosul “breton”.

Telefonul pare sa vina si cu Face ID! Sa fie oare un nou model din gama “Xtreme”?calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!MAI – Luna mai 2018 va veni impreuna cu un nou smartwatch Allview, nu m-ar mira sa-si faca si in acest caz prezenta asistentul personal AVI.calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Iunie – In iunie vom avea parte de o tableta noua.

Daca este sa ne uitam cu atentie la poza de mai jos, observam ca pare a fi mai mult decat o simpla tableta, probabil vom face din nou cunostinta cu Amazon Alexa.calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Iulie – Senzor de amprente in partea laterala si un display edge to edge?calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!August – O noua tableta, probabil una ce se va face remarcata prin diverse functii si una care ar putea rula un alt sistem de operare.

Sa fie oare Windows si un dispozitiv orientat mai mult spre multimedia?
calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Septembrie – Toamna incepe la Allview cu un produs inedit.

Pare a fi ceva interactiv, observam la baza pictograma care ne duce cu gandul la un robot care ne va asculta si va executa diverse comenzi. Un aspirator inteligent? 😉calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Octombrie – In octombrie, un alt telefon “full display”, poate seria noua “Infinity”. Daca ar fi asa, ma astept la o cantitate mare de RAM si un procesor de top. Poate sun Snapdragon?calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Noiembrie – Inca un smartphone Allview care va fi dotat cu asistentul AVI. Probabil ca pana atunci, acest asistent virtual va fi mult mai inteligent si va suporta mai multe functii.

Va fi capabil sa identifice diverse obiecte direct prin intermediul camerei?calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!Decembrie – Lansarea lunii decembrie este invaluita in mister.calendarul lansarilor allview pe 2018, se anunta un an interesant!

Mai mult ca sigur ca acestea nu vor fi singurele produse cu care cei de la Allview vor iesi pe piata in 2018.

Vom mai avea parte si de alte telefoane accesibile, probabil va continua seria Energy, Viper este deja anuntat, cateva detalii despre Soul vedem si in imaginile de mai sus.

19 COMENTARII

  1. Pare un program ambitios. Sa vedem daca se vor si tine de el! In alta ordine de idei spun si eu: Jos “bretonul!” Daca Apple a facut o prostie, acum, gata, toti sar sa ii imite…

  2. Vor fii multe dispozitive interesante din ce vad. Poate vor lansa telefoanele direct cu android 8.0. Nu stiu de ce dar sunt foarte putine terminale care ruleaza aceasta versiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here