Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S9, The Camera Reimagined (2018)

Published

on

Samsung Galaxy S9, The Camera Reimagined (2018), fix asta scrie pe invitatiile oficiale trimise de catre producator. Astfel, acum stim cu siguranta data la care cel mai asteptat telefon al momentului va fi prezentat.

25.02.2018, cu o zi inainte de debutul oficial MWC 2018, eveniment ce va avea loc si de data aceasta in Barcelona, Spania.

Un lucru cert intelegem din imaginea oficiala de mai sus, Samsung Galaxy S9 va veni cu o camera noua, una reinventata, cel mai probabil o referire la o camera cu diafragma variabila, o diafragma f / 2,4, dar poate trece la f / 1,5 daca are nevoie de mai multa lumina.

Advertisement

samsung galaxy s9 plus

Este foarte posibil ca Samsung Galaxy S9 sa fie primul telefon din gama “Galaxy” care va fi dotat cu doua camere principale, se asteapta si difuzoare stereo, o alta noutate. Ca si pana acum, varianta pentru Europa va veni cu un procesor Exynos, cea pentru America se va bucura de Snapdragon 845.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171