baterie

Colturi rotunjite si notch iPhone X pe telefoanle Android

Colturi rotunjite si notch iPhone X pe telefoanle Android

Colturi rotunjite si notch iPhone X pe telefoanle Android, este vorba despre o aplicatie care poate simula aceste aspecte pe toate telefoanele cu Android.

In Google Play sunt mai multe aplicatii de acest gen, am selectat-o pe cea care are rating mai mare. Daca acele colturi rotunjite ale ecranului care apar pe unele telefoane sunt atractive, cum ramane cu “bretonul” lui iPhone X?

Colturi rotunjite si notch iPhone X pe telefoanle Android

Orice fan Apple iti va spune ca nu este nimic rau in acel “notch”, cei ce folosesc Android au ironizat Apple in multe randuri. Insa, au aparut si aplicatii care simuleaza acel design si o fac destul de bine.

Revenind la intrebarea initiala, personal nu cred ca multa lume foloseste o astfel de aplicatie pe un telefon cu Android! Daca totusi vreti sa faceti asta sau daca aveti o clona de Apple iPhone X, iata cum arata aplicatia:

Pagina din Google Play si prima fereastra de dupa instalare.

Imediat dupa instalare, iti va aparea o reclama. Apoi, cat timp am folosit aplicatia, nu am mai avut parte de asa ceva. Mai jos, aveti si meniul de setari:

Aplicatia ofera destul de multe setari. De la dimensiunile si culoarea “bretonului”, pana la setari pentru colturile rotunjite:

Rezultatul, este acesta, asa este simulat acel “notch” de pe iPhone X pe un telefon S8 Plus de la Samsung:

In cazul in care vreti sa incercat aplicatia macar pentru colturile rotunde, o puteti descarca de AICI.