Acasă Tutoriale telefon 2020 Instalare teme complete pe telefoanele Samsung, fara root si Google Play!

Instalare teme complete pe telefoanele Samsung, fara root si Google Play!

0

Instalare teme complete pe telefoanele Samsung, fara root si Google Play! Metoda este simpla, nu implica root sau folosirea magazinului de aplicatii Google Play, trebuie numai sa instalati o “tema” pe care o gasiti in meniul de “teme” ce se afla in telefonul vostru Samsung, asta se face desigur cu ajutorul conexiunii la internet si a aplicatiei Samsung preinstalata pe majoritatea telefoanelor Samsung.

Am sa va arat cum sa puneti “material design” pe un Samsung si astfel scapati de TouchWiz, asta in cazul in care aveti impresia ca telefonul vostru Samsung se misca mai greu cu aceasta interfata de utilizator. Experianta “material design” ofera un Android cat mai aproape de cel stock, adica un sistem de operare mai curat si mai aerisit.

touchwizz

Nu va ganditi ca veti reusi sa obtineti si scoruri mai mari in AntuTu, am facut un test si diferentele sunt insesizabile.

Fata de restul temelor din Google Play care schimba numai iconitele si stiul de afisare a meniului plus cateva mici modificari, temele din interiorul telefonului (via Samsung) sunt in stilul celor de pe CyanogenMOD, asta inseamna ca se schimba absolut tot. De la tastatura si aplicatia de apeluri telefonice, pana la wallpaper, interfata meniului, iconite, etc. Este ca si cum ati instala un sistem de operare customizat, asta nu veti reusi cu un launcher din Google Play!

Iata cum sa procedati, totul este simplu si rapid, probabil ca multi dintre voi au facut deja asta, insa eu recomand tema “material design” ce vine in multe variante si tema pe care cred ca nu multi au setat-o!

Functioneaza mai bine telefonul cu aceste teme aplicate si fara TouchWiz? Depinde de telefon, poate fi insa si efectul placebo 😉

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt si in capturile de mai jos. Intrati in meniul telefonului si cautati  “teme” sau in zona de setari – display/afisare si cautati “teme” Intrati apoi la “cautare” si cautati “material” sau dupa caz, alte teme. Deschideti tema pe care o doriti, apasati pe “descarcare” si apoi pe “aplicati. Tema cea noua de Samsung se ava aplica in cateva secunde si sistemul de operare va fi complet schimbat!

Puteti reveni oricand la tema initiala, aceasta nu se pierde si se afla tot in meniul de “teme”

Atentie, tutorialul NU este valabil pe alte modele de telefoane, se refera strict la Samsung! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here