ReviewQCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere si spun la prima vedere deoarece am primit produsul in urma cu 2 saptamani de la tinydeal.com,  s-a descurcat perfect cat timp am folosit-o la volan, insa nu am de unde sa stiu cum va arata si cum va functiona in urmatoarele luni.. De la inceput va pot spune ca nu pot sa spun exact cat tine bateria, asta deoarece difera in functie de utilizator.

dsc_0183 Scurt REVIEW - QCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere

Desi acum costa 8.99 USD si nu are pe ea un logo al unei companii cu nume mare, este bine construita, materialele folosite sunt de calitate si nu prea da senzatia de ieftin. Sper sa va dati seama din poze, singura problema ar fi ca butonul principal (pornit, oprit, preluare sau respingere apeluri) are un mic joc in locasul lui, imbinarea intre cele doua parti nu este chiar perfecta, vedem asta in poza de mai jos.

dsc_0176 Scurt REVIEW - QCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere

Insa, acest buton este sensibil la atingere, are un feedback placut si deasupra lui exista un LED rosu/albastru, LED pentru notificari sau util in cazul in care se doreste pornirea dispozitivului. Pentru ca aceasta casca sa functioneze, utilizatorul trebuie sa apese timp de 5 secunde pe singurul buton existent, LED-ul va semnaliza asta si va lumina intermitent, rosu/albastru.

CITESTE SI:  Cat de bine filmeaza camera de pe DJI SPARK?

dsc_0181 Scurt REVIEW - QCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere

 

Specificatiile tehnice le vedem mai jos:

  • Versiune Bluetooth: 4.1
  • Capacitatea bateriei – 45mAh (se incarca USB/5V)
  • Autonomie in conversatie – 3 ore
  • Standby – 70 ore
  • Raza de operare – 10 m
  • Greutate – 4.9g
  • Player audio

In cutia produsului, gasim urmatoarele accesorii pe langa casca: Inca doua dopuri de diferite dimensiuni pentru casca, cablul de incarcare si manualul de utilizare in limba engleza. Este un device usor de folosit, exista un singur buton care are mai multe functii si manualul este sufucient pentru a invata rapid cum se foloseste casca.

dsc_0193 Scurt REVIEW - QCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere

Imi place ca auditia este super buna, nu exista intreruperi sau zgomote ciudate, asta este cel mai important aspect pana la urma. Cam asta se intampla pe telefon:

screenshot_20161123-192634 Scurt REVIEW - QCY Q26, casca bluetooth ieftina dar de calitate la prima vedere

Acest gadget este disponibil in mai multe culori in pagina magazinului, costa 8.99 USD si pare un produs de calitate. In afara de micile probleme despre care am discutat la inceput, alte parti negative nu am gasit si am sa il folosesc in continuare cat timp sunt la volan…Oferta completa este AICI.

Citeste: Alte gadgeturi primite de la tinydeal.com:

Review Xiaomi VR Mi ochelari VR

Review cablu de incarcare magnetic cu LED

Review lampa foto Xiaomi

1 COMENTARIU

  1. Pare în regulă, nu știu cum te aude cel cu care vorbești la telefon. În rest arată bine, și dacă tine și bateria e ok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord