Connect with us

Aplicatia WhatsApp introduce o functie noua chiar incepand de astazi, una care a fost ceruta, dar si asteptata. Pana acum, utilizatorii aplicatiei o puteau utiliza pe un singur telefon, dar regula aceasta se schimba si putem sa o avem pe doua, sau chiar mai multe telefoane.

Pentru a utiliza WhatsApp pe un al doilea telefon, dupa ce o descarcati si ajungeti la configurarea initiala, va trebui sa accesam functia “link to existing account”, in loc sa introduca numarul de telefon. Desigur, trebuie sa ne asiguram ca avem descarcata cea mai recenta versiune.

Mai departe se va genera un cod QR (sau cod numeric) ce trebuie scanat pentru a verifica identitatea cu primul telefon pe care deja exista WhatsApp. Aceasta scanare se poate face din meniul de configurare al aplicatiei, prin functia “link a device”.

Dupa ce utilizatorul se va loga pe cel de-al doilea telefon prin sincronizarea contului, va putea vedea mesajele primite sau trimise in ultimul an. Interesant!

Schimbare majora chiar de azi in aplicatia WhatsApp

Primul telefon pe care s-a instalat WhatsApp va fi considerat telefonul principal, dar nu este necesar sa fie pornit pentru a utiliza aplicatia pe cel de-al doilea telefon. Insa, daca acesta este inactiv timp de 14 zile, WhatsApp se va deloga automat de pe celelalte dispozitive, ca o masura de securitate.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *