Se pregateste Elephone de lansarea unui telefon cu Android 8? Este posibil din moment ce chiar ei au publicat o prima imagine, observam in aceasta un nou telefon branduit Elephone, alaturi scrie mare Android 8 si 23 iunie 2017 este data setata pe display-ul aparatului.

Poate fi o data aleasa aleatoriu sau una care sa insemne cu adevarat ceva, totusi greu de crezut avand in vedere ca sistemul de operare Android 8 nu a fost lansat oficial si nici macar nu suntem siguri 100% de denumire acestuia.

Probabil ca cei de la Elephone vor sa atraga atentia asupra lor din nou, sa nu uitam ca in ultima perioada chiar au lansat si anuntat cateva modele interesante.

Elephone se pregateste elephone de lansarea unui telefon cu android 8?

Oricum, din imaginea de mai sus ne dam seama ca acest Elephone va fi un alt tip de telefon bezel less ce se aseamana oarecum cu un Samsung S8, observam si un setup de tip dual camera, un LED pentru notificari si o camera secundara aflata in partea de jos/dreapta.

CITESTE SI:  Chinezii au reusit sa lanseze un telefon fara notch! OUKITEL K8

Este prea devreme totusi sa ne pronuntam, probabil ca asa arata Samsung Galaxy Note 8 si acesta va fi o Clona cu specificatii tehnice foarte bune, va trebui sa foloseasca un procesor de ultima generatie compatibil cu Android 8. Oricum, mai devreme de sfarsitul anului 2017 nu prea cred ca sunt sanse sa vedem acest proiect materializat.

Pana atunci, il asteptam pe Elephone P8, telefon ce se anunta a fi cel mai ieftin terminal dotat cu 6GB RAM!

5 COMENTARII

  1. Se preapoate sa fie adevarat , mai ales ca in momentul de fata Google a pus la dispozitie sursele noului Android O si a devenit public beta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree